Prima Pagina / Caraş-Severin / FOTO Accident grav in zona Triaj din Resita

FOTO Accident grav in zona Triaj din Resita

Accident grav in Triaj la Resita (2)Prima ploaie serioasă din această lună care s-a abătut astăzi asupra Reșiței a dus la un nou accident în zona Triaj. Din primele cercetări se pare că una dintre mașini a derapat pe liniile de tramvai și a ajuns pe contrasens.
Două mașini au fost implicate în această după-amiază într-un accident produs în zona Triaj. Un autoturism cu numere de Timiș se îndrepta din centrul civic spre Govândari, însă în curba renumită pentru accidente, șoferul a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens, s-a răsucit și s-a lovit de o mașină care circula regulamentar dinspre Govândari spre centrul civic. Tânărul susține că a derapat din cauza liniilor de tramvai.
Din fericire, nimeni nu a suferit răni care să îi pună viața în pericol, însă mașina cu numere de Timiș (marca Citroen) a fost grav avariată. Șoferul ei a scăpat teafăr, însă persoana din dreapta a fost transportată la spital, având răni în zona picioarelor, potrivit declarațiilor conducătorului auto. Tot la spital a ajuns și șoferul celeilalte mașini (Volkswagen) din cauza unui atac de panică.
”Un autoturism circula din directia centru spre cartierul Lunca Barzavei, iar la un moment dat soferul a pierdut controlul volanului, masina a derapat si a patruns pe contrasens izbindu-se de doua masini care circulau regulamentar. In urma impactului o persoana a fost transportata la spital”, a declarat pentru resita.ro cms. Traian Dragomir, seful Biroului Politiei Rutiere Resita.

About cristian.frant

Lasă un răspuns