Home / BĂILE HERCULANE / EXCLUSIV Încă un dosar de corupţie la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa

EXCLUSIV Încă un dosar de corupţie la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa

Universitatea Eftimie Murgu ResitaProcurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au finalizat ancheta în ceea ce priveşte descinderile DGA din 2012, despre care Ştiri din Banat a scris la acea vreme, dosar închis iniţial cu NUP de procurorul Nelu Teacă şi redeschis de judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Caraş-Severin în urma solicitării Procurorului General al României.

„La data de 05.10.2015, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a dispus trimiterea în judecată a inculpatei MAA [Minda Andrea Amalia]pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată. Rechizitoriul a fost confirmat de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

S-a stabilit că aceasta, în calitate de lector universitar la Facultatea de Inginerie şi Management din cadrul Universităţii „Eftimie Murgu” Reşiţa, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a primit în datele de 25.06.2012 şi respectiv în 23.07.2015, suma de câte 40 Euro, de la inculpatul S.V. [Suciu Vasile n.n.], laborant în cadrul aceleiaşi unităţi de învăţământ, pentru a efectua un act contrar atribuţiilor de serviciu, respectiv pentru a nu-şi îndeplini corespunzător atribuţiile de examinare a doi studenţi declarându-i promovaţi deşi aceştia nu asimilaseră cunoştinţele teoretice necesare pentru obţinerea unei note de trecere” transmit procurorii. Dosarul şi rechizitoriul va fi înaintat judecătorului de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Caraş-Severin.

About cristian.frant

Check Also

Vine iarna! Cod galben de ninsori în 11 judeţe, de vineri până sâmbătă la prânz

Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele zile şi au emis o avertizare cod galben de …

Lasă un răspuns