Arhivă

EXCLUSIV Încă un dosar de corupţie la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa

Universitatea Eftimie Murgu ResitaProcurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au finalizat ancheta în ceea ce priveşte descinderile DGA din 2012, despre care Ştiri din Banat a scris la acea vreme, dosar închis iniţial cu NUP de procurorul Nelu Teacă şi redeschis de judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Caraş-Severin în urma solicitării Procurorului General al României.

„La data de 05.10.2015, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a dispus trimiterea în judecată a inculpatei MAA [Minda Andrea Amalia]pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată. Rechizitoriul a fost confirmat de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

S-a stabilit că aceasta, în calitate de lector universitar la Facultatea de Inginerie şi Management din cadrul Universităţii „Eftimie Murgu” Reşiţa, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a primit în datele de 25.06.2012 şi respectiv în 23.07.2015, suma de câte 40 Euro, de la inculpatul S.V. [Suciu Vasile n.n.], laborant în cadrul aceleiaşi unităţi de învăţământ, pentru a efectua un act contrar atribuţiilor de serviciu, respectiv pentru a nu-şi îndeplini corespunzător atribuţiile de examinare a doi studenţi declarându-i promovaţi deşi aceştia nu asimilaseră cunoştinţele teoretice necesare pentru obţinerea unei note de trecere” transmit procurorii. Dosarul şi rechizitoriul va fi înaintat judecătorului de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Caraş-Severin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts