Home / Arad / Senatorul Purec e convins că UNPR va lua cel puţin 10% în alegeri

Senatorul Purec e convins că UNPR va lua cel puţin 10% în alegeri

simion purec senator unprUNPR Caraş-Severin şi-a propus să obţină minimum 10%, atât la alegerile locale, cât şi cele parlamentare, însă nu s-a hotărât, încă, dacă va merge singură sau împreună cu PSD, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, senatorul UNPR Ion Simeon Purec.

„Purtăm discuţii, în prezent, dar o poziţie clară vom avea după Congresul PSD. Noi suntem pregătiţi oricum, aşa încât putem merge singuri ori în parteneriat cu Partidul Social Democrat, cu care putem să mergem mai departe şi să facem faţă noilor confruntări. Targetul nostru este de minimum zece procente din voturi, şi la alegerile locale, şi la cele parlamentare. Până atunci, ne vom prezenta politicienii UNPR, şi pe cei locali, şi pe cei naţionali”, a afirmat parlamentarul de Caraş-Severin.

Senatorul UNPR de Caraş-Severin a subliniat că nu va candida pentru funcţia de primar al municipiului Reşiţa, pentru că are colegi mult mai tineri, dar îl va susţine pe cel dispus să intre într-o asemenea luptă.

Ion Simeon Purec şi-a arătat, totodată, îngrijorarea faţă de aşa-zisa criză a refugiaţilor care şi-au părăsit locurile natale din cauza conflictelor.

„Vorbim de o situaţie a refugiaţilor, fără precedent în lumea modernă. România, după cum se ştie, este solidară, dar strategia Uniunii Europene trebuie să se bazeze pe cote voluntare, asumate de către fiecare stat în parte. Actuala criză trebuie analizată şi dezbătută, în Uniunea Europeană, în ansamblul ei. Este nevoie de o legislaţie pentru întreaga emigraţie, iar Spaţiul Schengen trebuie reformat”, a precizat senatorul UNPR.

Conferinţa de presă s-a desfăşurat la noul sediu al UNPR Reşiţa, situat la etajul al doilea al Blocului’ 800′ din municipiul de pe Bârzava, care a fost inaugurat vineri.AGERPRES/(AS – autor: Paula Neamţu, editor: Diana Dumitru) www.agerpres.ro

About cristian.frant

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns