consiliul local resitaSub președinția lui Mirel Sabo, Consiliul Local Reșița s-a întrunit astăzi în ședință ordinară, fiind prezenți 20 de consilieri locali, lipsind consilierul Codruța Hamat, de la PNL.

Consilierii Locali au respins plângerea preliminară a APS Banatul, au externalizat serviciile de pază de la Zona Industrială de pe Valea Țerovei și de la Grădina Zoologică, au aprobat norma de hrană pentru polițiștii locali. S-a mai semnat un Protocol de Colaborare cu echipa de fotbal american Reșița Locomotivers.

Primarul Mihai Stepanescu a prezentat o informare din care rezulta că patronul de la Metalul Reșița, Cătălin Rufă, a trimis o adresă prin care arăta că nu îi poate susține, așa că primarul a propus ca sumele necesare susținerii juniorilor să fie plătite de către Primăria Reșița. Este vorba de 5 grupe care provin de la FC Școlar, finanțarea fiind deja bugetată. ”Copiii sunt ai Reșiței, este normal să nu-i lăsăm de izbeliște, dacă banii sunt bugetați nu cred că sunt probleme” a susținut consilierul local Jaro Marsalik.

Leave a reply