Fotbal America Resita Locomotiver Cluj (8)Reșița Locomotivers a debutat rușinos pe teren propriu pierzând cu 52-0 meciul cu Cluj Crusaders
Este drept că au fost multe accidentări, câțiva jucători fiind chiar bolnavi, dar chiar și așa nu se poate găsi o scuză pentru scorul de 52-0.
Meciul s-a desfășurat în etapa a II- a CNFA 2015, după ce, în prima etapă a pierdut la Timișoara și a avut ceva spectatori, deși vremea n-a prea ținut cu fotbalul american. De remarcat că, totuși, jucătorii de la Reșița Locomotivers au luptat pentru fiecare yard, chiar dacă au fost dominați numeric.
”A fost un meci greu, cu un adversar foarte bine pregătit. Nu cred că timpul e un factor, am jucat toți pe aceeași vreme. Diferența a făcut-o pregătirea bună pe care o au și experiența meciurilor celor de la Cluj. Noi avem mult de muncit în continuare, sunt bucuros că avem un nucleu de jucători care au arătat suflet, care au tras de ei și au dus meciul până la capăt. Ne-am fi bucurat să putem oferi un spectacol mai frumos, dar suntem de-abia aici, acesta este nivelul la care am ajuns. De aici doar în sus putem merge, ține doar de noi să ne pregătim serios și să arătăm ca o familie. Adevăratele caractere se văd la înfrângere și dacă într-adevăr avem caracter, trebuie să arătăm lucrul acesta. De la o săptâmănă la alta n-au cum să fie sesizabile schimbările pe care le-am făcut. Am încercat să ne concentrăm și să eliminăm din greșelile făcute la Timișoara, dar niște schimbări în lot, din cauza unor accidentări, au făcut ca jucători noi să intre pe posturi unde s-au făcut greșeli și în trecut și unde se pare că se fac și în continuare. Dar asta se poate corecta, trebuie să fim uniți și pe aceeași lungime de undă” spune căpitanul ”locomotivelor”, Raul Siladi citat de Petre Dalea.
Următorul meci va avea loc pe 18 aprilie cu Bucharest Wariorrs.

Leave a reply