Home / Banat / Au dat piept cu excelența FOTO

Au dat piept cu excelența FOTO

HC Adrian Petrea National Sighisoara DSC_2411Reșițenii lui Adrian Petrea au dat azi piept cu echipa Național Sighișoara, echipa Centrului de Excelență de acolo, excelență care, însă, azi la Reșița nu s-a prea văzut!

Sigur, este destul de greu să joci handbal de excelență când trebuie să joci în fața unor vedete de renume cum sunt Mihai Rohozneanu, Sebastian Pârvan sau Marius Grozăvescu, jucători de legendă deja ai României.
Adi Petrea nu s-a lăsat dus în eroare de numele echipei și nici el nici portarul Cristian Ionescu nu au intrat pe teren încă de la început. Nici veteranii Rohozneanu, Pârvan sau Grozăvescu n-au fost lăsați prea mult pe teren, ei fiind retrași rapid pe banca de rezerve, bancă pe care Petrea a golit-o pe teren și, cu toate acestea, Reșița a condus echipa centrului de excelență și la 15 goluri diferență! Chiar dacă Ionescu a lipsit din portă, Sămânță s-a descurcat foarte bine, de altfel ambii portari de rezervă au apărat excelent putând spune că și aceștia au o contribuție la scorul final: HC Adrian Petrea – Național Sighișoara 37-22.
Mai trebuie remarcat că a fost un meci extrem de fair play, tot meciul lipsind fault-urile, luându-se extrem de puține cartonașe galbene și doar câte o eliminare de 2 minute de fiecare parte.

About cristian.frant

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns