Home / Caraş-Severin / FOTO Antifrauda a descins la Reșița. Vezi cu ce sancțiuni s-au lăsat controalele

FOTO Antifrauda a descins la Reșița. Vezi cu ce sancțiuni s-au lăsat controalele

ANAF Antifrauda inspectori perchezitiiDeși amenzile au fost serioase, doar două magazine au fost închise de Antifraudă în urma acțiunii de zilele trecute de la Reșița. Acțiunea nu a rămas fără impact, acum primindu-se bon de la aproape toate magazinele de acolo. Timp de o lună au fost sigilate și închise de către inspectorii antifraudă magazinul cu produse de patiserie sârbesc precum și chioșcul non-stop din stația de autobuz de la Intim.
”În data de 23.03.2015 inspectorii din cadrul Direcției regionale antifraudă (DRA) Deva au efectuat verificări specifice la 15 agenți economici din municipiul Reșița în vederea verificării respectării prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.
Urmare acțiunilor de control inopinat efectuate, inspectorii antifraudă fiscală au constatat contravenții pentru care au dispus sancționarea cu amenzi și confiscări de sume în valoare totală de 37.276 lei. De asemenea, pentru încălcarea obligației de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale inspectorii antifraudă fiscală au dispus suspendarea pentru o lună a activității comerciale a două firme și sigilarea locațiilor în care au fost constatate abaterile” ne-a declarat Alexandru Cristea, purtătorul de cuvânt al Direcției Antifraudă din cadrul ANAF.

About cristian.frant

Check Also

ANUNȚ OPRIRE APĂ ÎN OȚELU ROȘU

ANUNȚ OPRIRE APĂ ÎN OȚELU ROȘU -05.08.2022-str. 1 Decembrie 1918-interval orar 08:30-12:00 În vederea eliminării …

Lasă un răspuns