Nera afisÎn preajma sărbătorilor de iarnă, de mai bine de 10 ani, studenţii Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa, specializarea Asistenţă Socială, în colaborare cu Liga Studenţilor din UEMR şi alte instituţii partenere, organizează acţiunea caritabilă “Suflet pentru Suflet”, care are scop filantropic, constând în strângerea de fonduri pentru diferite categorii de persoane cu nevoi.
De-a lungul vremii au fost sprijinite diferite grupuri vulnerabile, persoane cu boli terminale, cu HIV/SIDA, familii afectate de sărăcie, vârstnici, tineri şi copii cu probleme speciale de sănătate.
În acest an studenţii reşiţeni organizează în data de 15 decembrie 2014, ora17, la Sala Polivalentă din Reşiţa în cadrul spectacolului caritabil „SUFLET PENTRU SUFLET”, conferinţa “Sănătatea, suferinţa şi sufletul poporului român”, susţinută de maestrul Dan Puric. Scopul acţiunii este de a ajuta la ridicarea Clinicii Nera de Recuperare Oncologică, un proiect al Fundaţiei „Sfânta Irina” care are, ca principal obiectiv, construirea primului Centru de Recuperare Oncologică din România.
Vă transmitem gândurile de bine şi de încurajare, pentru a dezvolta acel ,,spaţiu privilegiat”, care are menirea să răspândească speranţă şi dragoste în vieţile celor bolnavi, şi cu siguranţă va contribui la transformarea unor destine, la continuarea cursului firesc al unor vieţi subjugate de caracatiţa numită cancer.
Cu profund respect vă invităm să vă alăturaţi studenţilor Universităţii ,,Eftimie Murgu” din Reşiţa în proiectul caritabil ,,Suflet pentru suflet”– ediţia a XIII-a.

Nera afis

Leave a reply