Sorin Frunzaverde si Elena Udrea 032Președintele PMP, Elena Udrea, a susținut astăzi o conferință de presă în care l-a provocat pe candidatul ACL la o confruntare directă pentru ca votanții de centru-dreapta să se convingă cine merită cu adevărat șansa de a-l înfrunta pe Victor Ponta în turul II de scrutin al alegerilor prezidențiale.

‘Îl provoc pe domnul Klaus Iohannis la această confruntare pentru că electoratul care nu dorește că România să cadă sub dominația PSD trebuie să fie informat cu intențiile celor care pretind că îl reprezintă. În realitate, Klaus Iohannis este unul dintre cei candidați ai USL. Este în tandem cu Victor Ponta’, a declarat candidatul PMP.

Elena Udrea a arătat că există o înțelegere subterană între Iohannis și Ponta în cursa pentru Președinția României.

‘Există o stare de non-combat între primii doi candidați. Victor Ponta și Klaus Iohannis nu sunt în competiție pentru Președinția, dimpotrivă formează un tandem. Explicația este simplă, cei doi sunt candidații USL. USL există și va exista și după noiembrie 2014 dacă unul dintre cei doi va ajunge Președintele României. Avem o poziție clară, un punct de vedere clar al lui Iohannis care spune că, dacă va ajunge Președinte, îl va păstra pe Victor Ponta Prim-ministru. Sunt convinsă că, dacă Victor Ponta va ajunge Președinte, va guverna împreună cu Iohannis și cu PNL, refăcând USL’, a declarat candidatul PMP.

De asemenea, Elena Udrea a declarat că are ca prioritate dizolvarea Parlamentul, având în vedere că această instituție ridică în zid în fața Justiției și nesocotește voința suverană a poporului exprimată prin referendum.

‘Avem un Parlament care acoperă hoții și corupții.

Acest Parlament nu respectă legea și nesocotește voința poporului, așa acum a fost exprimată în 2012 la referendum, atunci când românii au spus că vor 300 de parlamentari și Parlament unicameral. Acest Parlament nu reprezintă interesele acestei țări, ci interesele partidelor politice și ale grupurilor infracționale. De aceea, avem nevoie ca, odată cu alegerea noului președinte, să resetăm întregul sistem politic. Propun ca, odată cu noul președinte, să avem un nou Parlament și un nou Guvern. În calitate de președinte al României, voi dizolva actualul Parlament și voi propune un nou prim-ministru, cu un nou Cabinet’, a concluzionat Elena Udrea.

Leave a reply