Arhivă

Liga 2, Seria II-a, Etapa a IX-a programul meciurilor, arbitri şi observatorii delegaţi…

Guardia la lipit afiseSâmbătă, 18 octombrie 2014, este programată o nouă etapă din liga secundă la fotbal, contând pentru campionatul 2014/2015. Vă prezentăm jocurile programate, stadioanele unde se vor disputa meciurile, brigăzile de arbitri delegate pentru a oficia aceste jocuri şi observatorii delegaţi.
Liga 2, Etapa IX, Seria II:
ACS Poli Timişoara – CS FC Olimpia 2010 Satu Mare
Stadion ,,Dan Paltinişanu’’ din Timişoara, are oaspeţi o delegaţie de arbitri cu Dreve Dan Florin din Cluj-Napoca la centru, ajutat de la margini de Babadac Ionuţ din Alexandria şi de Nistoran Răzvan Constantin din Reşiţa, al patrulea oficial, arbitru de rezervă fiind Omuţ Marius din Oradea. Observatori, Jiga Dan din Bistriţa şi Vancea Valer din Oradea.
CS FC Bihor Oradea – ACS FC Olt Slatina
Stadion ,,IULIU BODOLA’’ din Oradea, o partidă care-I are pe Popa Sergiu din Aiud la centru, asistat de Ghiciulescu Raul Constantin din Lugoj şi Nicolae Chiţoiu Andrei din Timişoara, la margine, arbitru de rezervă fiind Roşu Flavius Alin din Timişoara. Observatori, Salomir Marian din Cluj-Napoca şi Cavai Iosif din Cluj-Napoca.
CS Metalul Reșița – CS Unirea Târlungeni
Stadion ,,MIRCEA CHIVU’’ din Valea Domanului-Reşiţa, o partidă arbitrată de Botaş Nicolae Cătălin din Timişoara, ajutat de Cimponeriu Calin din Lugoj şi Drăguţ Cristian Gabriel din Timişoara, la cele două tuşe arbitru de rezervă, Neagoe Daniel Nicolae din Timişoara. Observatori delegaţi, Dumitrescu Eduard din Piteşti şi Rad Vasile din Arad.
CSM Râmnicu Vâlcea – CS FC Caransebeş
Stadion ,,1 Mai’’ fost Municipal din Râmnicu Vâlcea, o brigadă de arbitri formată din Oprea Ovidiu Petru din Ploieşti la centru, asistat de la margini de Peter Joszef din Sfântu Gheorghe şi Rigo Monica din Cluj-Napoca. Arbitru de rezervă pentru acest joc, Pană Catalin Marian din Bucureşti. Observatori, Szilaghi Ştefan din Satu Mare şi Iacomi Oleg din Piteşti.
CS Şoimii Pâncota – AFC Fortuna Poiana Câmpina
Stadion ,,ŞOIMII’’ din Pâncota, o brigadă de arbitri alcătuită din Ţiţii Andrei Lucian din Sibiu la centru, asistat de la cele două tuşe de Pucheanu Florin din Ulmi şi Iugulescu Petruţa din Târgovişte. Arbitru de rezervă pentru această partidă, Micloşină Dorian din Drobeta Turnu Severin. Observatori, Monea Dan din Aiud şi Lolea Viorel din Reşiţa.
Echipa din Mioveni, CS Mioveni stă.

Iată cum arată clasamentul înaintea etapei din 18 octombrie 2014:
1 CS Metalul Reșița 17p
2 ACS Poli Timişoara 15p
3. CS Mioveni 14p
4. AFC Fortuna Poiana Câmpina 11p
5 CS Unirea Târlungeni 11p
6 CSM Râmnicu Vâlcea 9p
7 ACS FC Olt Slatina 7p
8 CS FC Olimpia 2010 Satu Mare 7p
9 CS Şoimii Pâncota 6p
10 CS FC Caransebeş 6p
11 CS FC Bihor Oradea 3p

Să le urăm baftă celor trei reprezentante ale Banatului în această etapă, ACS Poli Timişoara, CS FC Caransebeş şi CS Metalul Reşiţa. Chiar dacă în această săptămână a fost etapă intermediară, cei din Guardia Rosso Nera şi-au făcut prezentă participarea în Reşiţa la lipit afişe şi împărţit materiale promoţionale. Nu a contat nici faptul că afară plouă, cei din Guardia sunt în mijlocul oamenilor îndemnându-i să participe la meci.

Dan-Alioşa Ulici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts