BambooMunte, Soare, Natura, Party, Plaja, Prezentare de moda MCS Models, Jose Maria Ramon, Ibiza Global Radio, San Miguel Fresca. Totul intr-un singur week-end, ingredientele unui sfarsit de saptamana cu soare oferit doar de Bamboo Valiug.

Vineri seara incepe distracția cu un AdHoc Party cu vibe-uri deep, care ne va incalzi pentru invitatul verii: Jose Maria Ramon!

Acesta va mixa sambata seara pentru noi, fanii muzicii electronice, si promite ca ne va tine in picioare pana dupa rasarit. Jose este fondatorul celui mai popular radio de muzica electronica din lume, Ibiza Global Radio. Cumulat cu rezidente in cluburi precum Space Ibiza si numeroase gig-uri pe la petrecerile „cool” din Europa, a devenit unul dintre cei mai populari si indragiti dj de deep-house din lume, fiind in top 100 Resident Advisor.

Pentru a face weekend-ul complet, sambata, pe plaja, cele mai frumoase top modele de la MCS Models ne vor incanta din nou cu o prezentare de moda de costume de baie si rochii de seara.

Petrecerea de sambata se continua duminica pe zi, pe ritumurile de la Ibiza Global Radio, cand sunteti invitați la petrecerea Fresh Beer: San Miguel Fresca impreuna cu Jose Maria Ramon, pentru ca cei de la Bamboo au o oferta speciala: frapiera + gheata + 5 San Miguel Fresca la doar 50 ron. Deci, hai sa fim fresh pe ponton cu San Miguel Fresca!

Leave a reply