Home / Banat / Tabugan și Simion Purec anunță susținerea lui V Ponta pentru prezidențiale

Tabugan și Simion Purec anunță susținerea lui V Ponta pentru prezidențiale

Simion PurecVicepreședintele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), deputatul Ion Tabugan, consideră că președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, este singura soluție, la ora actuală, Pentru președinția României, pentru că a demonstrat deja că poate aduce țara la normalitate.
„UNPR a demarat campania de strângere de semnături pentru susținerea premierului Victor Ponta la Președinția României. A fost o idee ce a aparținut președintelui UNPR, Gabriel Oprea. În acest sens, UNPR a luat startul chiar înaintea PSD, atât la nivel național, cât și județean. Considerăm că singura soluție, la ora actuală, este Victor Ponta, pentru că a demonstrat că se poate face ceva pentru România și că poate aduce țara la normalitate”, a declarat, vineri, la Reșița, deputatul Ion Tabugan, responsabil cu strângerea de semnături pentru candidatură pe partea de vest a țării.
În acest sens, UNPR Caraș-Severin a reușit să strângă peste 5.000 de semnături, din cele 19.000 pe care și le-a propus la nivelul județului.
„Pentru Reșița, a fost instalat un cort în cartierul Lunca Bârzavei, pentru cei care vor să semneze pentru susținerea lui Victor Ponta, dar din cauza ploilor torențiale, acesta nu a mai putut funcționa. Îl vom redeschide din nou, o dată cu ieșirea județului de sub incidența avertizărilor meteo”, a precizat Tabugan.
Deputatul UNPR spune că membrii acestei formațiuni politice, cei 73 de consilieri locali și cei trei consilieri județeni, precum și simpatizanții acestui partid se bazează, pentru susținerea premierului Victor Ponta, pe campania „door to door”, la fel ca și în campaniile trecute.
Ion Tabugan este convins de faptul că, în turul al doilea pentru prezidențiale, Victor Ponta va câștiga alegerile.
La rândul său, senatorul Ion Simeon Purec a afirmat că, deși a fost și membru PSD și PP-DD, la UNPR se discută despre interesul național, care este și scopul primordial al partidului, așa cum nu a găsit la celelalte formațiuni politice.
„În plus, inițiativa UNPR de a-l susține pe Victor Ponta la Președinția României dovedește că UNPR este un partener de încredere al PSD, al Alianței de centru stânga, iar Gabriel Oprea este un aliat loial”, a declarat senatorul Simion Purec. AGERPRES/

About cristian.frant

Check Also

ANUNŢ OPRIRE APĂ ORAVIȚA în data de 07.06. 2021 –str Răcășdiei (parțial)

În vederea  eliminării unei avarii apărute pe str.Răcășdiei, se va opri furnizarea apei în data …

Lasă un răspuns