Home / Banat / Descinderi în Caransebeș și Oțelu Roșu. Viceliderul PSD CS, Ion Bejeriță, dar și oamenii de afaceri Rădoia și Obrejan în vizorul Parchetului General

Descinderi în Caransebeș și Oțelu Roșu. Viceliderul PSD CS, Ion Bejeriță, dar și oamenii de afaceri Rădoia și Obrejan în vizorul Parchetului General

descinderi bejeritaProcurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează cercetări faţă de reprezentanţi ai unor societăţi comerciale de pe raza judeţului Caraş-Severin, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani, existând suspiciuni că în perioada 2009 – 2014, ar fi înregistrat în evidenţele contabile operaţiuni fictive, cauzându-se un prejudiciu estimat la 5.000.000 lei.

În cursul zilei de astăzi, 14 iulie 2014, procurorii derulează percheziţii simultane în 9 locaţii din judeţul Caraş-Severin.

Acţiunea este efectuată cu sprijinul Direcţiei de investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi cu suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii.

Este vorba de companiile lui Axente Obrejan, zis și Arabela, Trandafir Rădoia, Firuț și Ion Bejeriță și de mai multe lucrări cu dedicație.

About admin

Check Also

Cupa Golden Kids la handbal fete junioare III – ediție aniversară

Data de 11.01.2022 marchează ziua în care Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa aniversează 5 …

Lasă un răspuns