Home / Banat / Din nou traficanți de droguri la Obreja. Peste un kilogram de droguri ridicate de DIICOT

Din nou traficanți de droguri la Obreja. Peste un kilogram de droguri ridicate de DIICOT

droguri diicotPoliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Caraş-Severin au prins în flagrant un bărbat ce avea asupra sa 1 kg. de cannabis şi au descins la locuinţele membrilor unei reţele de trafic internaţional de droguri.

 

La data de 10 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraş-Severin, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., au depistat în flagrant un bărbat, din localitatea Obreja, judeţul Caraş-Severin, având asupra sa peste 1 kg. de cannabis.

 

Cel în cauză este bănuit că ar fi liderul unei grupări infracţionale specializate în traficul internaţional, distribuire şi consum de droguri de risc. Din cercetări, a reieşit că drogurile erau procurate din Spania.

 

Ulterior, au fost desfăşurate 11 percheziţii domiciliare în municipiul Caransebeş, la locuinţele a 6 membri ai grupării, în urma cărora au fost ridicate ustensile folosite la porţionarea drogurilor şi pregătirea lor pentru comercializare.

 

În baza mandatelor de aducere, cei 6 au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraş-Severin, faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor introducere în ţară, distribuire şi consum de droguri de risc şi distribuire de substanţe cu efect psihoactiv. Totodată, au fost identificaţi şi audiaţi 8 consumatori de droguri care se aprovizionau de la membrii grupului.

 

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul B.C.C.O. Timişoara şi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al DIPI.

About admin

Check Also

Școala duală reșițeană merge mai departe, dar are nevoie de susținere

Școala duală reșițeană a intrat în al cincelea an de existență, „aniversare” profund marcată de …

Lasă un răspuns