spectacol umanitarSPECTACOL UMANITAR
„ALEI ÎNTRE GENERAŢII”
REŞIŢA, 17.07.2014, ORELE 18,00

SPECTACOL ORGANIZAT LA INIŢIATIVA DOMNULUI ALIN SAVU CONSTANTIN DIN REŞIŢA, DE CĂTRE ASOCIAŢIA CULTURALĂ „REŞIŢA ROMÂNĂ”DIN REŞIŢA, FUNDAŢIA UMANITARĂ „TRIUMFUL INIMII” DIN BOCŞA ŞI ASOCIAŢIA „LAURAS” DIN ANINA .
FONDURILE OBŢINUTE DIN VÂNZAREA BILETELOR DE SPECTACOL, DAR ŞI DONAŢIILE, VOR FI FOLOSITE PENTRU AJUTORAREA AZILULUI DE BĂTRÂNI DIN REŞIŢA ŞI A CĂMINELOR DE BĂTRÂNI DIN BOCŞA ŞI ANINA.
EVENIMENTUL ESTE SPRIJINIT DE CĂTRE CONSILIUL JUDEŢEAN CARAŞ-SEVERIN, CENTRUL JUDEŢEAN PENTRU CONSERVAREA ŞI PROMOVAREA CULTURII TRADIŢIONALE CARAŞ-SEVERIN, CENTRUL EUROPEN DE DESPĂGUBIRI ŞI CASA ORĂŞENEASCĂ DE CULTURĂ DIN BOCŞA.
ÎŞI DAU CONCURSUL:
– ANSAMBLUL „SEMENICUL” AL CENTRULUI JUDEŢEAN PENTRU CONSERVAREA ŞI PROMOVAREA CULTURII TRADIŢIONALE CARAŞ-SEVERIN;
– MARIA RUVA – 8 ANI ANINA;
– DENISA ŢANIGOI – 12 ANI REȘIȚA;
– ROXANA TODORESCU;
– SILVIA RADU;
– NICU MOISE;
– VANESA JARJA;
– PETRICĂ DALEA;
– PETRICĂ POPOVICI;
– ANDREEA STOICĂNESCU;
– CONSUELA GRIGORIU;
– GEANINA CIOCLEI;
– MIRABELA DELIA;
– MARIA GARAŞ;
– MONICA ŞTIOPOANE;
– MONALISA ŞUFAN;
– GABI ZAHARIA;
– CAMELIA CEOCU;
– DORIANA TALPEŞ;
– TITIAN PUICHIȚĂ;
– MIHAELA PETROVICI;
– MARIAN JARJA;
– NICU NOVAC;
– RAMONA VIŢA.

Coregrafia: NISTOR GHIMBOAȘĂ;
Conducerea muzicală: prof. PETRICĂ VIŢA;
Prezentator: DAN LIUŢ.

Parteneri media: Banat TV Reşiţa Banat FM, Radio RomâniaTimişoara, Radio România Reşiţa, Vest TV Reşiţa, TVR Timişoara, Antena 3, Radio RomâniaAntenaSatelor, Reper 24, Info CS, Express de Banat, Jurnal de Caraş, Agerpress, Ştiri din Banat, Argument-ziar online de Caraş-Severin, Radio Semenic, Radio RomâniaActualităţi, Ziua de Vest.

SPECTACOLUL VA AVEA LOC LA SALA POLIVALENTĂ DIN REŞIŢA, ÎN DATA DE 17.07.2014, ÎNCEPÂND CU ORELE 18,00.
PREŢUL UNI BILET ESTE DE 10 LEI. BILETELE POT FI PROCURATE DE LA ORGANIZATORI SAU ÎN ZIUA SPECTACOLULUI DE LA CASA DE BILETE A SĂLII POLIVALENTE.
TOATE ÎNCASĂRILE DIN BILETE DAR ŞI DONAŢIILE VOR FI FOLOSITE PENTRU CELE TREI INSTITUŢII DE STAT DIN JUDEŢUL CARAŞ-SEVERIN CARE SE OCUPĂ DE ÎNGRIJIREA BĂTRÂNILOR.
VĂ AŞTEPTĂM ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE PENTRU A FI DE FOLOS…BĂTRÂNILOR!
UN VECHI PROVERB SPUNE: CINE ARE BĂTRÂNI SĂ-I FOLOSEASCĂ, CINE NU SĂ-I CUMPERE!

,,Acesta este desfăşuratorul spectacolului. Mulţumesc tuturor celor implicaţi şi celor care au pus umărul la această acţiune…Multumesc soliştilor care au spus DA fără să se gândească, tot respectul pentru că au dat dovadă de omenie şi au demonstrat că folclorul înseamnă suflet şi vin să cânte din suflet pentru suflet ! ” – Alin Constantin Savu

Dan-Alioşa Ulici

Leave a reply