Villa-Torres-Mata, Australia – Spania 0-3 şi Adios Brasil !

Villa-Torres-Mata, Australia – Spania 0-3 şi Adios Brasil !

SpaniaArena da Baixada Curitiba a găzduit ultimul meci al campionilor mondiali en titre, Spania la această ediţie a WORLD CUP – Brasil 2014 ! Echipa lui Vicente Del Bosque a început cu multe schimbări faţă de primele două meciuri, iar asta s-a văzut în meciul cu cangurii australieni. Selecţionerul iberic s-a decis pentru această ultimă partidă Vicente Del Bosque să-i trimită în teren pe următorii:
Spania: Reina – Juanfran, Albiol, Ramos, Jordi Alba – Alonso, Iniesta – Koke, Villa, Cazorla – Torres
Ange Postecoglou, selecţionerul australian a trimis pentru încept următorii jucători:
Australia: Ryan – McGowan, Wilkinson, Spiranovic, Davidson – Jedinak, McKay – Leckie, Bozanic, Oar, Taggart.
Partida debutează cu o ocazie în minutul 4, Leckie încearcă un şut de la mare distanţă pe jos dar mult pe lângă poarta lui Reina. Abia în minutul 17, ibericii ajung prima dată în poziţie de finalizare, dar şutul lui Cazorla din centrală este blocat de Wilkinson. În minutul 19, David Villa şutează din vole din apropierea careului mic lateral stânga dar trimite peste poartă cu exteriorul piciorului stâng. În minutul 24, Jordi Alba primeşte în stânga careului o pasă cu călcâiul de la Torres care îl lasă singur cu portarul Ryan, şutul acestuia se duce peste transversală. În minutul 26, un ,,cangur australian” îi vroia cu tot dinadinsul tricoul lui EL NINO şi l-a tras până l-a rup, Torres fiind trimis pe margine să-l schimbe. În minutul 36, David Villa marchează spectaculos cu călcâiul din pasa lui Juanfran, marcând unul dintre cele mai spectaculoase goluri de la această ediţie a Campionatului Mondial.

Palidă consolare… Australia – Spania 0-1. În minutul 41, Koke şutează pe jos de la distanţă dar portarul Ryan reţine. În minutul 45, Santi Cazorla este deschis foarte bine în stânga şi reuşeşte să centreze de lângă portarul Ryan, dar Wilkinson respinge din careul mic. Australia – Spania 0-1 şi pauză este un sfetnic bun… Până în minutul 68 n-am remarcat decât schimbările din cele două garnituri, apoi, finalizarea eleganta a lui EL NINO Torres care îl execută pe Rzan pentru Australia – Spania 0-2 ! În minutul 73, o palidă încercare a ,,cangurilor”, şut de la mare distanţă încercat de Troisi dar mingea trece peste poarta lui Reina. În minutul 82, Fabregas îl angajează pe Mata, acesta şutează printre picioarele nefericitului Ryan pentru Australia – Spania 0-3. David Villa a fost ales omul meciului. Un 0-3 care nu schimbă faţa ibericilor care părăsesc mondialul brazilian pe uşa din dos…

Info: fifa.com
Foto: fifa.com
Dan-Alioşa Ulici

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )