Italia lui Cesare Prandelli făcută KO de Costa Rica 0-1 !!!

Italia lui Cesare Prandelli făcută KO de Costa Rica 0-1 !!!

echipa ItalieiPentru această partidă, selecţionerul Cesare Prandelli s-a decis asupra următorului 11:
Italia: Buffon – Abate, Barzagli, Chiellini, Darmian – De Rossi – Candreva, Thiago Motta, Pirlo, Marchisio – Balotelli
Jorge Pinto, selecţionerul reprezentativei costaricane a decis să intre întâi următorii:
Costa Rica: Navas – Gamboa, Duarte, Gonzalez, Umana, Diaz – Ruiz, Borges, Tejeda, Bolanos – Campbell.
Cesare Prandelli, selecţionerul azurilor a decis să-l trimită în primul 11 pe portarul Buffon ţi astfel, Gianluigi Buffon apără la a patra Cupă Mondială.
În primele 20 de minute ale partidei, un joc anost, în care echipele n-au făcut altceva decât să se tatoneze, fără să încerce să atace porţile adverse. Abia în minutul 21, Mario Balotelli pătrunde frontal spre poarta adversă, dar a fost oprit la timp de jucătorii costaricani. În minutul 27, Tiago Motta şutează de la distanţă dar şi la distanţă de poartă. În minutul 31, tot macaronarii sunt aproape de gol, Balotelli primeşte o pasă excelentă de la Pirlo, scapă singur cu portarul Navas, îl lobează pe acesta dar nu nimereşte ţinta, mingea trecând departe de poarta costarinană.
În minutul 33, acelaşi Mario Balotelli primeşte la marginea careului, trage din prima cu sete dar Navas respinge cu precizie până la un coechipier. Abia în minutul 36 consemnăm şi prima ocazie a Costa Ricăi, Bolanos şutează periculos din afara careului dar Buffon respinge sigur. Tot costaricanii sunt în atac şi-n minutul 42, Ruiz centrează bine, Duarte reia periculos printr-o lovitură de cap, dar mingea se duce peste poarta lui Buffon. În minutul 43, Campbell este faultat clar în careu, dar arbitrul nu vede, singurul care nu vede… În minutul 44, se produce inevitabilul, Diaz centrează în careu şi Bryan Ruiz înscrie cu o lovitură de cap, mingea lovind transversala şi apoi trecând de linia porţii, gol indiscutabil aşa cum o arată şi reluările camerelor situate pe linia porţii. Italia – Costa Rica 0-1 (!), rezultat cu care se intră la cabine. Repriza secundă începe în nota de dominare a europenilor, astfel în minutul 51, Darmian trage puternic de la marginea careului însă Navas respinge în corner. Două minute mai târziu, în goana după egalare, italienii beneficiază de-o lovitură liberă, execută ca de obicei Pirlo, peste zid dar Navas este atent şi reuşeşte să boxeze departe de poarta sa. Neputinţa italienilor este concretizată în minutul 69 de către arbitrul partidei, care îi acordă lui Balotelli pentru un gest nesportiv cartonaşul galben. până în minutul 82, doar schimbări în ambele formaţii şi un avertisment, minut în care nou intratul Insigne, preia pe piept o minge şi încearcă o execuţie spectaculoasă de la marginea careului de 18m, însă mingea se duce mult peste poartă. În minutul 90 al meciului, Cerci trimite din corner, însă Cassano intrat şi el între timp pe teren, reia imprecis din cădere şi ratează o şansă mare de egalare. În minutul doi al prelungirilor meciului, tot costaricanii sunt mai aproape de gol, Brenes şutează periculos din afara careului destul de puţin pe lângă poarta lui Buffon. Italia – Costa Rica 0-1 şi macaronarii lui Prandelli sunt în genunchi la propriu.

Info: fifa.com
Foto: fifa.com
Dan-Alioşa Ulici

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )