Fostul vasluian Costly, înscrie pentru hondurieni, insuficient însă pentru o victorie şi Honduras – Ecuador 1-2 !

Fostul vasluian Costly, înscrie pentru hondurieni, insuficient însă pentru o victorie şi Honduras – Ecuador 1-2 !

honduras-ecuador3 ,,canguri” desemnaţi să conducă meciul dintre Honduras şi Ecuador: Benjamin Williams la centru, Matthew Cream şi Hakan Anaz la cele două tuşe, în timp ce al patrulea, rezervă a fost desemnat niponul Yuichi Nishimura. Doi selecţioneri columbieni pentru ambele reprezentative, Luis Suarez pentru hondurieni şi Reinaldo Rueda pentru ecuadorieni. Luis Suarez, a decis să intre în teren următorul 11 pentru Honduras:
Noel Valladares – Brayan Beckeles, Victor Bernardez, Maynor Figueroa, Emilio Izaguirre – Oscar Boniek Garcia, Luis Garrido, Jorge Claros, Roger Espinoza – Jerry Bengtson, Carlo Costly. De partea cealaltă, Rueda s-a decis pentru următorii 11 ecuadorieni:
Alexander Dominguez – Juan Carlos Paredes, Jorge Guagua, Frickson Erazo, Walter Ayovi – Antonio Valencia, Oswaldo Minda, Cristian Noboa, Jefferson Montero – Felipe Caicedo, Enner Valencia.
Meciul începe în forţă şi în minutul 4, Montero pătrunde pe stânga, centrează pe jos puternic, Figueroa se impiedică în minge dar reuşeşte totuşi să respingă o fază periculoasă. Un minut mai târziu, ex-vasluianul Costly, centrează în forţă de pe dreapta dar Dominguez respinge. Minutul 6, Oscar Garcia şutează din vole, mingea prinde gazonul în faţa lui Dominguez care prinde cu siguranţă. În minutul 20, Enner Valencia scapă singur spre poarta hondurianilor şi şutează peste transversală. În minutul 30 nimic nu anunţa golul şi totuşi o pasă de peste 50m a lui Victor Bernandez, Erazo greşeşte preluarea, Costly îi fură mingea, pătrunde şi şutează în forţă pe jos şi Hondurasul conduce cu 1-0. Doar patru minute a durat bucuria hundurienilor, pentru că, Paredes a şutat puternic de la 25m lateral dreapta, mingea e deviată de Figueroa, Valladares e împietrit şi Enner Valencia împinge mingea cu latul în plasă pentru 1-1… Până la pauză nimic de semnalat, poate doar minutul de prelungire al primului mitan când,
Bernardez şutează surprinzător de la 25m din lovitură liberă, Alexander Dominguez portarul ecuadorian respinge în lateral şi se intră la cabine cu două goluri marcate de jucătorii cu numărul 13 din ambele formaţii: Costly şi Valencia. Repriza secundă debutează cu aceeaşi hondurieni în atac, hotărâţi să tranşeze repede victoria, şi în minutul 47, Beckeles şutează din marginea careului mare, dar Dominguez reţine cu o intervenţie pentru fotografi. În minutul 61, Bengtson preia în colşul careului, şutează prin surprindere din întoarcere, dar Dominguez respinge în corner. În minutul 66, ecuadorienii beneficiază de o lovitură liberă directă, Ayovi centrează de pe partea stânga, Valencia se înalţă şi trimite cu capul în poartă, trecându-şi în cont dubla şi ducându-şi echipa în avantaj, 1-2. Până în minutul 87, jocul de angajament din partea ambelor formaţii, fără concretizări pe tabela de scor, am mai remarcat doar şutul lui Figueroa de la peste 35m, mingea trecând peste transversală. Meciul de la Curitiba se termină 1-2.

Info: fifa.com
Foto: fifa.com
Dan-Alioşa Ulici

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )