La Fortaleza, Ochoa face minuni în poartă şi Brazilia – Mexic 0-0 !

La Fortaleza, Ochoa face minuni în poartă şi Brazilia – Mexic 0-0 !

nezmarLuiz Felipe Scolari, a trimis în teren pentru selecţionata ,,celecao” următorul 11:
Brazilia: Julio Cesar – Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo – Ramires, Paulinho, Luiz Gustavo – Oscar, Neymar – Fred
Selecţionerul mexican Miguel Herrera s-a decis pentru utmătorii:
Mexic: Guillermo Ochoa – Francisco Javier Rodriguez, Rafael Marquez, Hector Moreno – Paul Aguilar, Jose Juan Vazquez, Andres Guardado, Hector Herrera, Miguel Layun – Giovani Dos Santos, Oribe Peralta. Arbitrul turc Cuneyt Cakir a fluierat de la centru această partidă. Meciul între sud-americani a început în trombă, mexicanii au avut lovitură de la colţ încă din minutul 3. Replica braziliană vine în minutul 7 când beneficiază de-o lovitură liberă de la 35m dar David Luiz execută slab în zidul mexican. În minutul 14, Fred încearcă un şut de la marginea careului de 16m dar fundaşii mexicani sunt acolo şi resping uşor. În zece minute Fred este surprins de trei ori în poziţie afară din joc. În minutul 24, replica mexicanilor, Julio Cesar a scos de sub bară şutul puternic al lui Herrera de la 20m. În minutul 26 iese la rampă în sfârşit Neymar, Dani Alves centrează excelent la Nezmar care pune frumos capul dar Ochoa se intinde ca un arc şi scoate frumos de lângă bară, acelaşi Ochoa reţine fără probleme şi trei minute mai târziu şutul de la distanţă a lui Oscar. În minutul 35, Neymar centrează din corner la 11m, Fred reia cu capul, dar Ochoa este acolo. Mexicanii dau replica în minutul 41, Vasquez şutează de la 20m, mingea trece puţin pe lângă poarta lui Julio Cesar.

În minutul 44 Ochoa reuşeşte să-l blocheze frumos pe David Ruiz şi se intră la cabine cu un 0-0 muncit de ambele combatante. În repriza secundă, defensiva mexicanilor respinge în corner în minutul 48. În minutul 55, vasquey trimite un trasor de la peste 30m, mingea trece la câţiva centrimetri de bara transversală a lui Julio Cesar, portarul brazilian Julio Cesar reţine un minut mai târziu şutul lui Dos Santos. În minutul 63, Neymar execută bine o lovitură liberă dar mingea nu prinde vinclul porţi cum şi-ar fi dorit brazilianul. În minutul 69, Neymar primeşte mingea în careu, driblează un mexican şi şutează la colţul scurt însă Ochoa se opune din nou, mingea respinsă ajunge la Dani Alves care centrează dar fundaşii mexicani resping în corner. În minutul 76, Bernand îl angajează frumos în careu pe Jo, acesta din păcate nu reuşeşte să cadreze. În minutul 80, mexicanii beneficiază de-o lovitură liberă, execută Giovani Dos Santos, dar direct în zidul brazilian. În minutul 85, portarul mexican Ochoa respinge de pe linia porţii mingea trimisă cu capul de Thiago Silva din centrarea perfectă a lui Neymar. În minutul 90, Guardado putea deveni eroul Mexicului dar de la 16m trimite puţin peste şi astfel Brazilia – Mexic se termină nedecis, 0-0.

Info: fifa.com
Foto: mondobrasil.com
Dan-Alioşa Ulici

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )