Home / Banat / Ștrandul Termal „RING” din Oravița şi-a deschis porţile – Alte oferte turistice de nerefuzat în Oraviţa

Ștrandul Termal „RING” din Oravița şi-a deschis porţile – Alte oferte turistice de nerefuzat în Oraviţa

Ștrandul Termal „RING,, din  Oraviţa, judeţul Caraş-Severin şi-a deschis oficial porțile, chiar dacă deschiderea era programată pentru 1 Mai, lucru ce nu a mai fost posibil din cauza vremii nefavorabile.

Primii care au încercat apa termală a ștrandului au fost membrii clubului Bike Attack, care au venit de la Anina, pe biciclete, pentru a se bucura de o baie în apele termale ale ștrandului. Ştrandul Termal “Ring” din Oraviţa este deschis publicului larg zilnic, de luni pâna joi între orele 09.00 – 20.00. În wekeend programul este de la ora 09.00 până la ora 23.00. Preţul unui bilet este de 10 lei/adult, de luni până joi, iar de vineri până duminica 15 lei/adult. Copiii sub 14 ani plătesc 5 lei de luni până joi, iar de vineri până duminică 7 lei/bilet. Preţul unui sezlong este de 3 lei/zi. Ștrandul dispune de un restaurant, două terase, mese de biliard și o cafenea.

Calea-Ferata-Anina-Oravita-3Turiștii care vor ajunge în Oraviţa, trebuie să ştie că nu doar ștrandul termal de acolo este singura posibilitate de distracție, de relaxare, de petrecere a timpului liber. În localitate dar şi în zonele de lângă, ofertele turistice sunt care de care mai tentante. Vizitatorii nu pot rata șansa de a vedea o bijuterie unică a barocului vienez sau barocul târziu (cum este numit de specialişti) din Banatul Montan: Teatrul Vechi „Mihai Eminescu”, inaugurat în anul 1817, este primul teatru zidit din România. Celor care le plac călătoriile cu trenul şi sunt îndrăgostiți de peisajele spectaculoase sunt invitați la o călătorie cu trenul, ruta feroviară Oravița – Anina.

Turiștii mai pot vizita prima farmacie minieră din România, fondată în anul 1763 de Edward Winter, farmacia Knoblauch, Muzeul de Istorie a Teatrului şi a Oraşului Oraviţa sau Viaductul căii ferate Oraviţa – Baziaş.

About editor editor

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns