,,Un ochi râde, iar altul plânge,,

,,Un ochi râde, iar altul plânge,,

accident1Anul 2014 a venit pentru unii cu vești bune, iar pentru alții cu o statistică îngrijorătoare vis-a-vis de accidentele rutiere. Astfel Inspectoratul General al Poliției Române informează că statisticile privind accidentele rutiere înregistrate în evidențele Poliției s-au îmbunătățit în mod semnificativ față de cele din anul trecut. La nivel național numărul de accidente rutiere a scăzut cu 21,6%, numărul de persoane decedate, cu 37,5% , iar numărul de răniți grav, cu 53,5%.

Chiar dacă diminuarea numărului accidentelor de circulaţie, la nivel național este rezultatul eforturilor depuse de poliţiştii rutieri, din ce în ce mai prezenţi în punctele cu risc ridicat de producere a accidentelor, în județul Caraș Severin situația nu este una prea bună, mai ales în municipiul Reșița. Aici numărul accidentelor s-a dublat, față de aceeași perioadă a anului trecut, 11 în 2013 – 22 în 2014, până la această oră. Reprezentanții poliției rutiere susțin că majoritatea accidentelor sunt datorate din cauza vitezei dar și a neatenției în trafic.

Site-ul Știri din Banat invită toți cititorii să completeze sondajul de opinie, de pe pagina noastră, ce are ca temă cauza accidentelor rutiere.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )