Primarul Nicolae Robu face apel la fair-play în campania electorală

Primarul Nicolae Robu face apel la fair-play în campania electorală

nicolae-robu-cltvchannelPrimarul Nicolae Robu, liderul judeţean al PNL, a lansat, joi, un apel la fair-play în campania electorală pentru Parlamentul Europei, care va începe vineri, el îndemnându-i şi pe alegători să se prezinte la urne.

‘În contextul în care începe campania electorală, fac apel la formaţiunile politice care au candidaţi pentru Parlamentul European să facem o campanie curată, o campanie fair-play, o campanie în care să ne respectăm unii pe alţii, axându-ne fiecare, nu pe împroşcarea cu noroi a adversarilor, ci pe realizările pe care le avem, singurele în măsură să ne credibilizeze promisiunile şi, împreună cu ele, pe noi ca partide şi ca persoane’, a declarat primarul Nicolae Robu. El a arătat că Timişoara a beneficiat din plin de fondurile europene nerambursabile şi de apartenenţa la UE.

‘Ne-am dorit cu toţii aderarea la Uniunea Europeană şi am obţinut acest lucru. Timişoara beneficiază din plin de apartenenţa la această structură şi este oraşul din România cu cea mai mare absorbţie a fondurilor nerambursabile acordate de Comisia Europeană, urmare a capacităţii dovedite de punere în operă a numeroaselor proiecte de modernizare şi înfrumuseţare’, a punctat Robu.

Edilul timişorean a adăugat că în calitate de cetăţeni europeni, românii au drepturi şi obligaţii în cadrul Uniunii şi le sunt atribuite locuri în forurile de decizie ale organismelor europene, iar de aceea au şi obligaţia morală de a se prezenta la vot şi de a-i alege pe cei mai buni candidaţi pentru a-i reprezenta în PE.

‘Haideţi, cu toţii, să demonstrăm o dată în plus că Timişoara este un oraş cu adevărat european, cu candidaţi civilizaţi şi cu electorat civilizat! Şi fie ca în final, pentru binele Timişoarei şi al României, să câştige cei mai buni!’, a conchis primarul Timişoarei. AGERPRES

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )