Update 25 aprilie

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a început urmărirea penală cu privire la altercația din centrul comunei Cornereva, jud. Caraş-Severin,  în care a avut loc decesul unei persoane. În urma loviturii primite de la o altă persoană, acesta a căzut lovindu-se  în zona capului de o piatră din ciment din apropiere. În urma acestui fapt, victima decedat.

Din concluziile medico-legale preliminare rezultă ca şi cauză a decesului anevrismul disecant aortic. În consecinţă, nu poate fi stabilită, în prezent, o legătură de cauzalitate certă între actul de agresiune exercitat de către inculpat, leziunea produsă ca urmare a căderii şi producerea anevrismului disecant de aortă. Urmează ca printr-o expertiză medico-legală să se stabilească legătura de cauzalitate între agresiune şi producerea anevrismului de aortă. Din această cauză nu a fost luată nici o măsură preventivă faţă de inculpat.

22 aprilie

O crimă a avut loc, în această noapte, în comuna Cornereva, după că doi prieteni de pahar au sfârșit petrecerea printr-un scandal. Un bărbat trecut de 68 de ani, din comuna Cornereva a decedat după ce a încasat o palmă de la un amic de pahar, mai tânăr. Cima s-a petrecut  în fața birtului din satul Cornereva.
Cei doi s-au contrat, Nistor Stroiţă, 21 de ani, i-a dat o palmă bătrânului Filip Urdărean, acesta s-a dezechilibrat pe fondul consumului de alcool şi a căzut jos. „În urma căzăturii bătrânul s-a lovit foarte rău, probabil la cap şi a decedat. Ambii consumaseră alcool“ ne-a declarat Avocatul Cosmin Bolosin ne-a declarat ca ambii barbati au consumat alcool, iar vinovatul si-a recunoscut vina, declarand ca a fost doar un conflict spontan provocat.

Leave a reply