Home / Vest / Carrefour a câştigat procesul în care GSL Logistic SRL a cerut insolvenţa operatorului de hipermarketuri

Carrefour a câştigat procesul în care GSL Logistic SRL a cerut insolvenţa operatorului de hipermarketuri

 25 aprilie 2014

carrefour-marketOperatorul de hipermarketuri Carrefour a câștigat procesul în instanţă, în care GSL Logistic SRL a cerut deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva companiei franceze, care deţine reţeaua de hipermarketuri Carrefour din toată ţara.

„Instanţa a dat câştig de cauză Carrefour România astăzi, în apelul dintre Carrefour România şi GSL Logistic SRL, respingând ca neîntemeiată cererea de deschidere a procedurii insolvenţei împotriva operatorului de hipermarketuri,, Potrivit înştiinţării se mai arată că echipa de avocaţi care a reprezentat Carrefour România în acest proces a fost coordonată de către Robert Roşu, Partener al Ţuca Zbârcea & Asociaţii. In decembrie anul trecut, Tribunalul Bucuresti aprobase cererea de intrare in insolventa a Carrefour depusa de GSL Logistics SRL, pentru o datorie de 180.000 euro. La primul termen, in ianuarie, Carrefour a obtinut in instanta suspendarea procedurii de intrare în insolventa, dar firma GSL Logistics a solicitat apel.

2013
Pe data de 14 iunie, SC GSL Logistic SRL, în calitate de creditor al SC Carrefour, a cerut intrarea în procedură de insolvenţă a SC Carrefour România SA.

About editor editor

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns