Home / Vest / Accident de muncă mortal

Accident de muncă mortal

carieraUn grav accident de muncă, soldat cu decesul unei persoane în vârstă de 49 de ani s-a produs ieri seară. Evenimentul a avut loc în localitatea Ruschiţa, în jurul orei 19,15,  ca urmare a desprinderii unui bloc de marmură, de peste 20 de tone, ce a căzut peste victimă, aceasta decedând pe loc.

Pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului, la faţa locului s-au deplasat doi inspectori din cadrul serviciului Control Securitate şi Sănătate în Muncă al Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraş–Severin. Din primele cercetări a rezultat faptul că victima, de meserie mecanic utilaje extracţie, era angajată legal la o societate comercială cu sediul social în localitatea Simeria, judeţul Hunedoara, punct de lucru Ruschiţa.

Evenimentul este în curs de cercetare pentru a se stabilii cu exactitate toate împrejurările în care s-a petrecut accidentul şi dacă acesta poate fi încadrat ca accident de muncă, după cum am fost informați, în comunicatul trimis de purtătorul de cuvânt al ITM Caraş-Severin, inspector Mihaela Aga. Acesta este al şaselea accident mortal de muncă de la începutul anului până în prezent.

About editor editor

Check Also

Cine plătește pagubele accidentului lui Romeo Dunca?

De un an de zile, timp în care conduce, ca președinte, Consiliul Județean Caraș-Severin, Romeo …

Lasă un răspuns