Se cautã tineri care vor sã se distreze, sã danseze şi sã promoveze oraşul! 

 )

În 2013 artistul Pharrell Williams a lansat piesa „Happy”, care avea sã devinã în scurt timp un nou fenomen viral pe internet prin variantele de videoclipuri ale  fanilor. Aceştia se filmau dansând şi distrându-se în marile oraşe ale lumii. Cum în urmã cu o lunã, fenomenul a intrat şi în România, au început sã aparã videoclipuri ale celebrei piese „Happy” în mai multe oraşe, în frunte cu Bucureştiul.  Peste o sãptãmânã se va filma videoclip „HAPPY” şi la Reşiţa!

Regizorul şi producãtorul de film Sabin Dorohoi, realizator al mai multor scurt-metraje, videoclipuri cu artişti cunoscuţi şi reclame de televiziune, laureat internaţional al mai multor festivaluri de film din toatã lumea, cu nominalizãri la Hollywood şi premiu pe Coasta de Azur, care e Reşiţean la Origine, alãturi de asociaţia Euroland Bant, a propus realizarea unui videoclip „Happy” în Reşiţa!

Pentru a menţine calitatea imaginii din celelalte videoclipuri „Happy” apãrute pânã acum în oraşele mari ale României, producãtorul Sabin Dorohoi, propune realizarea unui videoclip foarte profesionist şi în Reşiţa. „Ca sã avem o imagine frumoasã şi ca sã ne promovãm oraşul aşa cum se cuvine, vrem sã închiriem aparaturã de film de cea mai bunã calitate”ne-a declarat Sabin. Şi de aceea organizatorii au nevoie de susţinerea tuturor celor care vor sã aparã si sã danseze în acest video!

Aşa cã toţi cei interesaţi sã se distreze, sã danseze si sã promoveze Reşiţa  pe internet cu un videoclip plin de voie bunã, se pot înscrie în lista de participanţi prin donaţia a 20 de lei. Înscrierile se pot face de sâmbãtã 15 martie şi pânã cel târziu miercuri 19 martie, printr-un email la adresa contact@westerntransylvaniastudios.com. Organizatorii recomandã ca cei interesaţi sã se înscrie cât mai repede, locurile fiind limitate! Aşa cã dacã vreţi sã dansaţi şi sã susţineţi videoclipul „Happy” în Reşiţa, cãutaţi cei doi tineri „Happy”, îmbrãcaţi în galben, cu pãlãrie şi papion la gât, pe care îi gãsiţi dupã amiaza sau seara in Centru la Ozon (bowling club – Reşiţa)!

baiat happy

 

Campania se desfãşoarã şi în mediul online, în special pe pagina de Facebook “Eşti din Reşiţa dacã…”, unde cei interesaţi de acest videoclip pot vedea poze şi scurte filmuleţe promoţionale ale campaniei pentru realizarea clipului “Happy” în Reşiţa.

 

 

 

 

 

Exemple din alte videoclipuri “Happy” din ţarã:

 

Bucureşti: http://www.youtube.com/watch?v=iVfP4RsJsow

Timişoara: http://www.youtube.com/watch?v=Ark3N5hiBis&sns=fb

Sibiu: http://www.youtube.com/watch?v=KVBMMqmjflM

 

Comments

Leave a reply