Arhivă

Controale oftalmologice gratuite la Partidul Social Democrat

Incepand de astazi, pana in 16 a lunii curente, la sediul Partidului Social Democrat din Piata Traian Vuia nr 5, resitenii vor beneficia de un control oftalmologic gratuit din partea unor medici specialisti in domeniu. Incepand cu ora 9:30 pana la orele 17:00, oamenii trebuie sa se prezinte la sediul formatiunii daca doresc sa afle in ce conditie medicala se afla ochii lor.

sfatulparitintilor.ro-control-ochi-freeditigalphotos.net_-350x250          Dupa control, medicii vor recomanda, daca este cazul, ce fel de tratament trebuie urmat sau ce fel de dioptrii sunt necesare, in functie de afectiunile depistate. Acestea  pot fi achizitionate pe loc sau, daca afectiunea este mai rara, sunt comandate, urmand ca ulterior, pacientii sa le ridice de la sediul social-democrat. De asemenea, cei interesati vor putea primi sfaturi vis-à-vis de prevenirea anumitro afectiuni oftalmologice ce vin odata cu varsta sau datorate ocupatiei.

Cei prezenti astazi la control s-au aratat multumiti de initiativa Partidului Social Democrat, indemnand pe mai marii formatiunii ca pe viitor sa mai initieze astfel de demersuri. Membrii prezenti pentru a superviza buna desfasurare a proiectului, au afirmat ca totul decurge conform planului, fiind surprinsi pe alocuri de numarul mare de oameni prezenti in prima zi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts