Home / Caraş-Severin / PDL a decis luni să iniţieze strângerea de semnături inclusiv de la PNL şi PMP pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Ponta III

PDL a decis luni să iniţieze strângerea de semnături inclusiv de la PNL şi PMP pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Ponta III

Predoiu a spus, după şedinţa BPN al PDL, că o moţiune de cenzură reprezintă „singurul răspuns raţional” pe care un partid de opoziţie îl poate avea la atitudinea Guvernului Ponta III de a trimite în Parlament „un program lipsit de priorităţi şi viziune”.

urne_bile_parlament„Liderii de grup (ai PDL – n.r.) sunt autorizaţi să meargă şi să strângă semnături inclusiv la PNL, inclusiv la PMP, lista cu semnături este deschisă oricărui membru al Parlamentului care înţelege că Guvernul Ponta III e ca o matrioshka”, a arătat Cătălin Predoiu.

Predoiu crede că democrat-liberalii au „şanse mari” să depună o moţiune de cenzură. El a arătat că aceasta este un document separat de cartea neagră a guvernării USL. Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că Guvernul îşi va asuma răspunderea pe un program de priorităţi pentru perioada următoare, document care nu reprezintă programul de guvernare din decembrie 2012, dar e inspirat aproape integral din acesta.

About admin

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns