Arhivă

O femeie dată dispărută este căutată de pompieri şi poliţişti

cautare copil disparut cautari ocna de fierDouă echipaje de pompieri caută, de-a lungul albiei râului Blahniţa, o femeie de 56 de ani dată dispărută de familie, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor.

Potrivit sursei citate, pe malul acestui curs de apă situat în vecinătatea localităţii Pătulele s-a descoperit o pelerină de ploaie aparţinând femeii şi se presupune că acesta a suferit un accident în zona respectivă.

‘Se acţionează cu două bărci dotate cu reflectoare şi alte echipamente specifice unor astfel de intervenţii’, a afirmat Nistor.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, Nicolae Lohon, a precizat că femeia a fost dată dispărută joi seara de către soţ care a indicat că aceasta fusese plecată în câmp cu câteva animale şi nu s-a mai întors.

‘Alături de pompieri se află şi un efectiv de zece poliţişti care o caută pe ambele maluri ale râului Blahniţa’, a spus Lohon. AGERPRES

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts