Arhivă

UVVG ICIM Arad a încheiat cu victorie prima fază a Ligii Europei Centrale

Picture 022Campioana en titre a baschetului feminin românesc, Universitatea de Vest ‘Vasile Goldiş’ ICIM Arad, a încheiat joi seară, cu o victorie, prima parte a ediţiei 2013-2014 a Ligii Europei Centrale (CEWL), învingând în Slovacia echipa Piestanske Cajky, cu scorul de 83-78 (26-25, 21-15, 19-16, 17-22).

Slovacele au dat o replică destul de viguroasă, aşa încât antrenorul Jose Araujo a fost nevoit să folosească continuu jucătoarele de bază, care însă nu au manifestat constanţă în joc.

Arădencele s-au aflat la conducerea jocului aproape în permanenţă, dar cu două minute înainte de final, Piestanske Cajky a fost aproape de egalare, apropiindu-se la doar 2 puncte, 72-70 şi apoi 74-72.

În cele din urmă însă, experienţa şi-a spus cuvântul, astfel că UVVG ICIM a reuşit să îşi apropie victoria, chiar dacă aceasta a fost obţinută mult mai greu decât era de aşteptat în urma partidei tur.

Pentru UVVG ICIM Arad au evoluat: Suzana Milovanovic 19 puncte (3×3), Donica Cosby 18 (3×3), Monica Engelman 16 (2×3), Laura Broomfield 15, Jence Rhoads 13, Mica Brosovszky 2 şi Alina Crăciun.

De menţionat că echipa pregătită de Jose Araujo va întâlni în semifinala Turneului final al competiţiei, care se va desfăşura la Alba Iulia în weekend-ul viitor, chiar formaţia Piestanske Cajky. AGERPRES

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts