GRI GO RAŞ… CEL MAI TARE DIN ORAŞ !!!

GRI GO RAŞ… CEL MAI TARE DIN ORAŞ !!!

demis grigoras handbal club hc caras severin,,La pomul lăudat să nu te duci cu sacul”, spune un vechi proverb românesc. Noi cei din Reşiţa ne-am cam convins. Steaua Bucureşti nu mai sperie pe nimeni, doar numele nu-i de ajuns. Posibil ca profesorul Aihan Omer să-i fi mobilizat excelent pe băieţii de la HC Caraş-Severin, sau poate că sala arhiplină la acest meci să le fi dat aripi baieţilor echipei cărăşene, sau poate acest Demis Grigoraş, care nu ştim cât v-a mai evolua la HC Caraş-Severin, dacă o să continue să joace aşa… Cert este că Viorel Mazilu antrenorul roş-albaştrilor de la capitală aflat la început de drum în cariera de antrenor, n-a putut să facă mai nimic în faţa mult mai titratului profesor Aihan Omer. Adevărat că la HC Caraş-Severin în poartă a fost Marocico, care efectiv a închis poarta. Impulsionaţi din tribune de ,,Vulturii Semenicului” probabil cea mai bună galerie de handbal din ţară la ora actuală, cei de la HC Caraş-Severin au fost la conducerea jocului încă din startul meciului. Până şi cei mai înfocaţi stelişti din Polivalenta reşiţeană au ,,întors armele”. Că în prima repriză nu am mai avut acel ,,handbal spectacol”, e adevărat, dar şi mai adevărat că la Reşiţa băieţii joacă pentru aplauze şi din păcate cam atât. Degeaba scriem noi despre asta, degeaba scandează ,,Vulturii Semenicului” banii sunt o problemă şi la HC Caraş-Severin şi gata…
SANYO DIGITAL CAMERAO primă repriză destul de săracă in goluri, adevărat cu multe ocazii de ambele părţi, dar valoarea celor doi portari din teren (Marocico la gazde şi Laufceag la oaspeţi) şi-a spus cuvântul mai ales pe tabela de scor, unde după primele 30 de minute am văzut un surprinzator 10-11. Este foarte adevărat că la acest rezultat au avut o mare contribuţie si două persoane cu tricouri portocalii, despre care nu vreau să scriu decât, ruşinos comportament vis-a-vis de formaţia gazdă. Începutul reprizei secunde îl găseşte în poarta formaţiei gazde pe Cristian ,,Paloma” Ionescu, care deşi accidentat la o mâna nu spune nu, strânge din dinţi şi trece sa ferece şi el lacătele porţii şi trebuie să recunoaştem că începe să joace HC-ul, Adi Petrea în rol de dirijor, aruncă mingi în stânga şi in dreapta unde ,,incasatori” sunt Mişa Rohozneanu şi Tudor Marta. Nu ştiu cum au reuşit să doarmă după meci cei doi, dar cu siguranţă scriu că în nici un caz confortabil. La câţi pumni, coate, picioare au încasat, orice cavaler al fluierului ar fi acordat multe minute de eliminare. Din păcate însă la acest meci din Liga Naţională, contând pentru etapa a XV-a, nu am avut în sala Polivalenta CAVALERI. Habar nu am ce-or scrie prin foilea alea observatorii dar cert e că Mişa Rohozneanu ba-i cu ochiul vânăt, ba-i cu buza spartă, ba-i tot zgâriat pe braţe, şi eliminarile-s tot la echipa cărăşană. Profesorul Omer e clar că a mutat câştigător. Dacă pe Marta şi pe Rohozneanu i-au cotonogit care cum a vrut şi-a ajuns lângă ei, pe Sas şi Grozavescu nu i-au altoit decât Stamate. Nu vă imaginaţi că pe amândoi odată, nicidecum, pe rând, frumos alternativ. Cei doi în portocaliu erau clar doi ,,Stevie Wonder”, adevărat că la alte cote. Neluţu Stan ce-a mai reuşit să ţină piept optarului stelist. Pe Adi Petrea e clar că n-au prea avut curaj să-l atingă, numai bun asta pentru Adi care-a fost lansator pentru Demis Grigoraş. Că a mai şi ratat Demis, adevărat, dar să ai posibilitatea să te afli la nivelul terenului, să ai în faţă handbalişti de cel puţin 1,85 şi să-l vezi pe Grigoraş peste ei cu cel puţin jumătate din corp, cu adevărat magnific. Prin săriturile făcute aveam impresia că e un vultur care pluteşte efectiv către poartă steliştilor.Cei peste 1 000 de spectatori prezenţi în Sala Polivalentă din Reşiţa, au aplaudat la scenă deschisă evoluţia de excepţie a echipei HC Caraş-Severin împingându-i către un 23-19 absolut normal.

HC Caraş-Severin: Antrenor Profesor Aihan Omer – Emilian Marocico, Cristian ,,Paloma” Ionescu, Andy Sămînţă – Ilie Vaidasigan (3 goluri), Marius Grozăvescu (3 goluri), Demis Grigoraş (7 goluri), Emilian Turcu (2 goluri), Adrian Petrea (2 goluri), Ioan Stan (2 goluri), Paul Sas
(2 goluri), Tudor Marta (1 gol), Mihai Rohozneanu (1 gol), Marius Drăgănescu, Denis Ionescu, Raul Heimbach.

Steaua Bucureşti: Antrenor Viorel Mazilu – Ţenghea, Laufceag – Hrimiuc, Nistor (1 gol), Stamate (2 goluri), Juverdianu (4 goluri), Szoke (1 gol), Georgescu (4 goluri), Arsene (2 goluri), Birtalan (1 gol), Florea (3 goluri), Cian (1 gol), Vancea, Stefan, Stanciu.

Felicitari întregii echipe a HC Caraş-Severin şi multă baftă duminică 9 Februarie în meciul de la Suceava cu echipa CSU.

Dan-Alioşa Ulici

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (3)
Disqus ( )