Prima Pagina / Banat / Cupa ,,Arena Bănăţeană” la ,,Sabin Păuţa”

Cupa ,,Arena Bănăţeană” la ,,Sabin Păuţa”

afis-cupa-arena2014Joi 16 Ianiarie. începând cu orele 15, Sala de Sport a Liceului de Arte ,,Sabin Pauţa” din Reşiţa, v-a fi gazda celei de-a treia ediţii a Cupei ,,Arena Bănăţeană”. Asiciaţia Sportivă Art Sport a Liceului de Arte ,,Sabin Păuţa” cu sprijinul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, având ca sponsori pe: Roxamy SRL, Francigrin SRL, Extreme Souns SRL, propun cu ocazia aniversării a şase ani de existenţă a siteului www.arenabanateana.ro o întrecere pentru elevii din ciclul gimnazial.
Participă echipele de băieţi de la Liceul de Arte „Sabin Păuţa“, Liceul Teoretic „Traian Vuia“, Colegiul Naţional „Traian Lalescu“, toate din Reşiţa şi Liceul Teoretic „Tata Oancea“ Bocşa dar şi două echipe de fete, Liceul Teoretic ,,Traian Vuia” şi Colegiul Tehnic Cărăşan, care v-or susţine un meci demonstrativ. Meciurile se dispută pe durata a 15 minute a câte două reprize.
Iată programul meciurilor:
ora 15:00 Liceul de Arte ,,Sabin Păuţa” – Liceul Teoretic ,,Traian Vuia”
ora 15:40 Colegiul Naţional ,, Traian Lalescu” – Liceul Teoretic ,,Tata Oancea”
ora 16:20 MECI DEMONSTRATIV FEMININ Liceul Teoretic ,,Traian Vuia” – Colegiul Tehnic Cărăşan
ora 17:00 Finala mică a turneului
ora 17:40 Finala mare
ora 18:20 Festivitate de premiere

În caz de egalitate a finalelor, se execută lovituri de departajare şi astfel orele de începere v-or fi decalate cu câteva minute.
Se v-or acorda cupe, diplome şi premii surpriză.

Dan-Alioşa Ulici

About dan aliosa

Lasă un răspuns