DelegPerm PNL Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat vineri, la Reşiţa, că în prezent PNL nu mai face politică de dreapta, iar viitorul pol de dreapta trebuie construit în jurul formaţiunii democrat-liberale.

”Chiar dacă spune că e de dreapta, PNL nu mai este un partid de dreapta. Este simplu să vorbeşti. PNL vorbeşte de politici de dreapta, dar, în realitate, duce politici de stânga”, a afirmat Cătălin Predoiu.

El şi-a prezentat democrat-liberarilor din Caraş-Severin, alături de contracandidatul său Gheorghe Falcă, oferta electoral în vederea alegerilor pentru desemnarea candidatului PDL la funcţia de preşedinte.

Potrivit lui Predoiu, polul de dreapta va trebui coagulat în jurul PDL, având în vedere că Partidul Democrat Liberal e prima forţă politică de pe partea dreaptă a eşichierului politic. ‘PDL este cea mai importantă forţă politică, şi ca experienţă politică, şi ca şi capacitate de bătălie politică şi, în măsura în care aceste programe pe care le construim îşi vor găsi sprijin şi din partea altor partide, se va construi, în mod inevitabil, un pol de dreapta’, susţine prim-vicepreşedintele PDL.

De asemenea, vicepreşedintele PDL, primarul Aradului Gheorghe Falcă a afirmat că dreapta trebuie unificată din opoziţie.

”Eu cred că această unificare va avea loc până la alegerile europarlamentare, pentru a arăta electoratului de dreapta, care e mai mare decât electoratul de stânga, că ne-am unit în jurul valorilor de dreapta, iar PDL, ca cel mai mare partid de dreapta, trebuie să coaguleze toate partidele din această parte”, a spus Gheorghe Falcă. AGERPRES

Leave a reply