Home / Banat / COD GALBEN DE VÂNT

COD GALBEN DE VÂNT

inainte-de-furtuna-2_7e41dbbe1791f4Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni seară, o avertizare nowcasting Cod galben de ceaţă valabilă până la ora 2,00 în judeţele Cluj şi Satu Mare.

Potrivit ANM, în intervalul orar 20,00 – 2,00, în judeţul Cluj (zonele joase din judeţ, inclusiv drumurile naţionale şi europene şi municipiul Cluj-Napoca) şi judeţul Satu Mare (zonele joase din judeţ, inclusiv drumurile naţionale şi europene şi municipiul Satu Mare) se va semnala ceaţă care va determina scăderea vizibilităţii orizontale sub 200 metri, izolat sub 50 metri.

De asemenea, ANM a emis o atenţionare Cod galben de vânt, valabilă în intervalul orar 20,00 – 2,00, în sudul judeţului Caraş Severin unde se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală pot depăşi 70-80 km/h.

About admin

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns