Home / BĂILE HERCULANE / Profesorul Florin Bica a pierit într-un incendiu de la Băile Herculane

Profesorul Florin Bica a pierit într-un incendiu de la Băile Herculane

incendiu restaurant valahia resita cretu (4)Duminică, 17.11.2013, la ora 19.57, I.S.U. Drobeta al judeţului Mehedinţi a fost anunţat de către dispeceratul I.S.U. Caraş-Severin, despre faptul că, în staţiunea Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin, a izbucnit un incendiu la o casă de locuit, cu posibilitatea existenţei unei persoane decedate.Detaşamentul de pompieri Orşova s-a deplasat la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă şi a intervenit pentru lichidarea incendiului, care se manifesta la o anexă construită din lemn, alături de şase voluntari, cu o autospecială cu apă şi spumă, din cadrul SVSU Băile Herculane. Incendiul a cuprins o anexă, construită din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de cca. 15 mp, existând pericol de propagare la casele din apropiere. În incendiu a decedat proprietarul locuinţei, în vârstă de 67 de ani, care prezenta arsuri grave pe corp. Bărbatul decedat a fost preluat de către I.M.L.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic produs de la un aparat electric de încălzire, amplasat necorespunzător. Intervenţia s-a finalizat la ora 21.50.

About admin

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns