Ziua mobilitatii resita 2012 (7)Primăria Municipiului Reşiţa a declarat printr-un comunicat de presă că este nevoită să sisteze o serie de investiţii de la nivelul municipiului din cauza faptului că nu a primit fondurile necesare achitării salariilor asistenţilor personali şi a indemnizaţiilor persoanelor cu handicap grav (aproximativ 430.000 de lei). În această situaţie se află 154 de asistenţi personali şi 513 persoane cu handicap grav.
Administraţia publică locală a decis că va asigura din impozite şi taxe locale plata acestor salarii şi indemnizaţii precum şi plata datoriilor restante pe care le are furnizorul de gaz S.C. CET 2010, datorii care se ridică la aproximativ 800.000 de lei. Primăria Municipiului Reşiţa nu are niciun fel de datorie la această societate.
În vederea obţinerii de fonduri necesare achitării indemnizaţiilor persoanelor cu handicap şi asigurării apei calde şi a căldurii abonaţilor CET 2010 pe perioada sezonului rece, este necesară implicarea, în regim urgent, a tuturor instituţiilor judeţene şi guvernamentale.

 

Leave a reply