[fvplayer src=’//stiridinbanat.ro/wp-content/uploads/2013/09/Dinamovistul-Andrei-Vastag-isi-ridica-in-slavi-tatal-Observator.tv_.mp4′ width=640 height=480]

148180_123653841030890_5968875_nFiul campionului mondial are deja o carieră în fotbal, fiind titularul Naţionalei de juniori dar şi jucător la echipe mari, precum Constanţa sau Dinamo Bucureşti.

În această vară a fost anunţată cu surle şi trâmbiţe transferarea lui Andrei Vaştag la Dinamo Bucureşti. Vaştag, un fotbalist extrem de lăudat chiar de Anghel Iordănescu, care l-a asemănat cu Chivu, se arăta bucuros de transfer şi de faptul că a ajuns la o echipă cu nume.

”Eu am mai trecut prin curtea lui Dinamo în anii trecuţi. Obiectivele de atunci erau mult prea mari pentru mine şi nu cred că aş fi reuşit să mă ridic la nivelul aşteptărilor. Acum mă simt pregătit şi cred cu tărie în obiectivul nostru. Mă bucur că am ajuns aici, în acest grup frumos. Suntem mulţi tineri şi trebuie să ne integrăm rapid cu ajutorul jucătorilor cu experienţă. Am ales să vin la Dinamo pentru că este un club mare şi nu aveam cum să refuz oferta pe care am primit-o. Îmi doresc să joc cât mai mult şi să-mi ajut echipa. Sper să avem un sezon bun şi să reuşim să ne atingem obiectivul. Pentru mine ar fi un lucru extraordinar să joc în cupele europene cu Dinamo. Totuşi, anul acesta este greu să câştigăm titlul, dar nu imposibil. Vreau să le mulţumesc fanilor pentru mesajele de susţinere. Sunt mândru că joc la Dinamo şi abia aştept să debutez pentru prima echipă!”, a declarat în urmă cu câteva luni Andrei Vaştag pentru www.fcdinamo.ro.

Dinamovistul Andrei Vaştag şi-a dat acordul de a evolua timp de un an de zile la gruparea antrenată de Alexandru Pelici. Acesta se antrenează de câteva zile şi aşteaptă cu nerăbdare debutul pentru Milanul din Banat.  ”Acum două zile domnul Rufă m-a anunţat că Andrei Vaştag va juca la Reşiţa” spune primarul Mihai Stepanescu. Acesta n-a putut preciza dacă este vorba despre un împrumut sau un contract.

Alexandru Pelici s-a arătat încântat de cea mai recentă achiziţie, declarând pentru Express de Banat următoarele: „Sunt foarte bucuros ca s-a reuşit acest transfer. Andrei se antrenează de câteva zile cu noi şi sper ca în cel mai scurt timp să îl putem folosi. Nu sunt sigur că îl vom utiliza în viitorul meci de campionat, cel cu Olimpia, însă sper să se acomodeze repede, pentru că avem nevoie de el.”
După ce a aflat de noua achiziţie a reşiţenilor, unul dintre liderii galeriei reşiţene a fost foarte fericit de acest transfer: ”Aseară am văzut că s-a antrenat în Valea Domanului. Deci nu poate fii decât foarte bine!” a spus şi Marcel Guşcă, sufletul galeriei echipei Metalul Reşiţa.
La varsta la care adolescentii isi urasc parintii, dinamovistul Andrei Vastag il ridica in slavi pe parintele sau, fost campion la box. „El imi da mereu cele mai bune sfaturi”, spune pustiul pentru observator.tv

Leave a reply