Talisman la Baile HerculaneZilele Stațiunii Băile Herculane au fost încheiate cu un recital de excepție al formației Talisman, Alin Oprea dovedind încă o dată că are o adevărată putere asupra publicului. Pentru Alin Oprea și Talisman acesta a fost al treilea an în care au avut cinstea să încheie serbările prilejuite de Zilele Băilor Herculane. Chiar dacă i-au ascultat an de an, localnicii au umplut ochi Parcul Vicol și au cântat cot la cot cu formația, dovedind că știu destul de bine toate melodiile acestei trupe atât de populare.

Se pare că sentimentul este reciproc, și trupa Talisman iubind stațiunea Băile Herculane unde, după încheierea spectacolelor, au mai rămas într-o scurtă vacanță în această stațiune emblemă a turismului balnear din Europa. Cel mai mult, se pare, că le-a plăcut Talismanilor grădina de vară a Hotelului Ferdinand, unde trupa a ținut morțiș să facă și o fotografie împreună, pe care au „împărțit-o“ și cu fanii pe pagina lor de facebook.

Grădina de vară a Hotelului Ferdinand este amenajată într-un cadru natural de munte, cu cursuri de apă și mobilier rustic, fiind printre cele mai frecventate locuri din stațiune, făcând din Hotel Ferdinand principala atracție a turiștilor. Iată că nici Talismanii nu se dezic de această tradiție și s-au fotografiat chiar în unul din foișoarele grădinii de vară.

Leave a reply