HPIM0225Patru elefanţi au defilat astăzi prin Reşiţa, spre deliciul trecătorilor care au avut, astfel, ocazia, să se fotografieze cu impresionantele animale.

Elefanţii au venit din Italia, cu Marele Circ Colosseum International, care va susţine, la acest sfârşit de săptămână, mai multe reprezentaţi. Parada pachidermelor a însemnat, de fapt, modul circului de a-şi face publicitate şi de a chema cât mai mulţi reşiţeni la reprezentaţiile pe care le va susţine.

Cei patru elefanţi dresaţi şi foarte cuminţi au defilat, miercuri, printre maşini şi curioşi, pentru a-i invita pe reşitenii mari şi mici, la circ. La sfârşitul săptămânii, elefanţii vor putea fi văzuţi într-un show de zile mari, după cum promit organizatorii.

‘Oamenii care vor veni la reprezentaţiile noastre vor fi foarte fericiţi. Va fi un show original, cel mai bun spectacol din Europa. Va fi o dresură cu patru elefanţi, care cântăresc 20 de tone, care va fi prezentată în acest an şi la Monte Carlo – Oscarul în domeniul circului. Va fi o şcoală a leilor, în care vă vom arăta ceea ce se întâmplă în culisele circului, apoi dresură de animale, printre care, lei, camile, lame, ponei, canguri, maimuţe, şerpi uriaşi, iguane şi un varan. Avem fachiri, artişti acrobaţi, clowni şi multe alte surprize’, a declarat Coco Dimitriu, prezentatorul circului.

Cei mai încântaţi de inedita paradă au fost, bineînţeles, cei mici. Organizatorii le-au împărţit celor care au urmărit parada elefanţilor bilete gratuite la una dintre reprezentaţiile circului, care sunt programate joi şi vineri, de la ora 18:00, iar sâmbătă şi duminică, de la orele 15:00 şi 18:00. AGERPRES

Leave a reply