hc carasPregătirea handbaliştilor de la CS Caraş-Severin intră din această săptămână în linie dreaptă, având în vedere că pe 16 septembrie debutează Liga Naţională de handbal masculin.

CS Caraş-Severin va disputa primul meci din noua ediţie de campionat în compania echipei Poli Timişoara, pe terenul acesteia, iar handbaliştii reşiţeni îşi aşteaptă fanii să-i însoţească la Timişoara pentru derby-ul Banatului.

‘Am intrat în linie dreaptă pentru începerea campionatului. Prima etapă, la Poli Timişoara, va avea loc luni, 16 septembrie, la ora 19:30, unde sperăm să fie alături de noi mulţi reşiţeni, pentru a ne sprijini, aşa cum au făcut-o întotdeauna, mai ales că Timişoara e aproape şi, mai tot timpul, la derby-ul Banatului, jucat la Timişoara, ne-am simţit ca acasă. Suntem optimişti, iar şansele sunt de 50 – 50%. Noi sperăm să facem un joc bun şi să avem un rezultat favorabil. Din păcate, lotul nostru este unul mai subţire, dar inimos şi determinat să obţină rezultate frumoase în acest campionat’, a declarat marţi, pentru AGERPRES, Aihan Omer, antrenor HC Caraş-Severin.

Elevii lui Aihan Omer au susţinut săptămâna trecută şi ultimul test, înainte de startul noului sezon, CS Caraş-Severin câştigând cu această ocazie meciul amical disputat în compania formaţiei de ligă secundă, CSM Oradea. Fără Petrea, Cuciulea şi Pârvan, CS Caraş-Severin s-a descurcat bine în faţa unei echipe care atacă promovarea în acest sezon. Lucrurile nu vor fi, însă, la fel de uşoare când încep meciurile de pe prima scenă fotbalistică a ţării, având în vedere că echipa reşiţeană a pierdut, în această vară, şapte jucători.

‘Au plecat foarte mulţi jucători, şapte mai exact, şi nu am reuşit să aducem prea mulţi. Dar, cei care au rămas sunt băieţi extraordinari, cu suflet mare, în care eu am mare încredere că pot să facă faţă Ligii naţionale’, a precizat Aihan Omer. AGERPRES

Leave a reply