lupsac22

Acţiunea celor de la crimă organizată a avut în vedere persoane pe care le-ar suspecta de implicare în furtul seifului familiei Lupşac, fostul şef al Fiscului din Oţelu Roşu. Printre cei audiaţi de către procurori este şi un agent de pază din Timişoara. Procurorii au dispus şi percheziţionarea mai multor sălaşe din zona Caransebeş.

„Este un caz mai vechi, dar nici nu ştim dacă suntem pe o pistă corectă. Bănuim, însă, că s-ar putea face legături cu cazul seifului furat de la Oţelu Roşu dar, încă nu putem spune că această bănuială s-ar fi confirmat“ ne-a declarat procurorul Mircea Andreş, primprocurorul ST Timişoara al DIICOT:

Un seif de o tonă cu 370.000 de euro şi o cantitate mare de bijuterii a fost furat din casa şefului Administraţiei Finanţelor Publice Oţelu Roşu.Nu se ştie când a avut loc jaful pentru că familia Lupşac era plecată într-o vacanţă exotică în Thailanda, dar ea a fost raportată poliţiei la finele lunii ianuarie, când aceştia au revenit din vacanţă.în seif se aflau aproximativ 350.000, 2 miliarde de lei vechi şi jumătate de kilogram de bijuterii de aur. O parte din bani erau ai companiei pe care o administrează Cristina Lupşac, soţia şefului finanţelor, SC Tuburi Metalice Flexibile Oţelu Roşu SRL.