Home / BĂILE HERCULANE / Cristina Spătar: „Publicul a fost superb!“

Cristina Spătar: „Publicul a fost superb!“

DSC_3406Atmosfera a fost cea a unui party extrem de reuşit şi s-a prelungit cu mult peste miezul nopţii, turiştii aclamând-o pe regina R&B.

Spectacol de excepţie pe Valea Cernei în a doua zi a Serbărilor Oraşului. Atmosfera a fost încălzită de formaţiile de muzică populară sârbească susţinută de formaţia condusă de Dragan Zikic, o legendă a armonicii. După ce s-au încălzit pe ritmuri sârbeşti a venit rândul Cristinei Săpătar să urce pe scenă şi să dea drumul distracţiei. Extrem de slabă, parcă plutind pe scenă, regina a oferit un spectacol de excepţie, fiind practic aclaată de toţi tinerii din Parcul Vicol, veniţi să petreacă pe ritmuri R&B.

Deşi era programată să se încheie în jurul orlelor 23, petrecerea s-a prelungit mult în noapte, Cristina Spătar reuşind la propriu să-i farmece şi să-i cucerească pe cei veniţi în centrul Staţiunii pentru a petrece pe cinste.

Întrebată despre atmosfera de la Băile Herculane, Cristina Spătar a răspuns: „mi-a placut ! Publicul a fost superb ! Atmosfera calda si prietenoasa !!!“.

About admin

Check Also

ANUNŢ OPRIRE APĂ ORAVIȚA în data de 07.06. 2021 –str Răcășdiei (parțial)

În vederea  eliminării unei avarii apărute pe str.Răcășdiei, se va opri furnizarea apei în data …

Lasă un răspuns