DSC_3406Atmosfera a fost cea a unui party extrem de reuşit şi s-a prelungit cu mult peste miezul nopţii, turiştii aclamând-o pe regina R&B.

Spectacol de excepţie pe Valea Cernei în a doua zi a Serbărilor Oraşului. Atmosfera a fost încălzită de formaţiile de muzică populară sârbească susţinută de formaţia condusă de Dragan Zikic, o legendă a armonicii. După ce s-au încălzit pe ritmuri sârbeşti a venit rândul Cristinei Săpătar să urce pe scenă şi să dea drumul distracţiei. Extrem de slabă, parcă plutind pe scenă, regina a oferit un spectacol de excepţie, fiind practic aclaată de toţi tinerii din Parcul Vicol, veniţi să petreacă pe ritmuri R&B.

Deşi era programată să se încheie în jurul orlelor 23, petrecerea s-a prelungit mult în noapte, Cristina Spătar reuşind la propriu să-i farmece şi să-i cucerească pe cei veniţi în centrul Staţiunii pentru a petrece pe cinste.

Întrebată despre atmosfera de la Băile Herculane, Cristina Spătar a răspuns: „mi-a placut ! Publicul a fost superb ! Atmosfera calda si prietenoasa !!!“.

Leave a reply