[fvplayer src=’//stiridinbanat.ro/wp-content/uploads/2013/09/Digisport.ro-metalu-asa.mp4′ width=427 height=240]

 

 

FOTO digisport.ro

FOTO digisport.ro

În direct la Digi Sport, ASA Târgu-Mureş a debutat cu o victorie în noul sezon al ligii secunde. Formaţia antrenată de Eduard Iordănescu s-a impus cu 1-0 pe propriul teren în faţa Metalului Reşiţa.

Italianul Caparco a avut o intervenţie bună în startul partidei, la cornerul executat direct pe poartă de bănăţeni. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 59.

Lorant Szilagyi a executat peste zid o lovitură liberă de la distanţă şi a adus primele trei puncte în campionat pentru târg-mureşeni. La final, portarul lui ASA, care a împlinit în ziua meciului 30 de ani, a fost sărbătorit de coechipieri chiar pe teren.

„Am reușit să depășim aceste momente de emoție, dar ce e important pentru noi e că am obținut cele trei puncte. Încă o dată echipă s-a organizat bine defensiv și nu a primit gol și de aici începem să construim”, a declarat la final antrenorul Edi Iordănescu.

ECHIPELE

ASA Târgu Mureş: Caparco – Homei, Patriche, Vârtic, Szilagy – Cioinac, Al. Dan, Hanca, Buhuşi – Bumba – A. Creţu. Antrenor: Eduard Iordănescu. Rezerve: Botoşer, Buhăescu, Petriş, Heil, Salem, Aniţoiu, Al. Roman

Metalul Reşiţa: Pascal – Tomozei, Plecanciuc, Cr. Apostol, Vătăjelu  – A. Neagoe, Breşneni – Oară, Ad. Stoica, Szabo – M. Enciu. Antrenor: Alexandru Pelici Rezerve: Toader, Potopea, Danci, Vasile, Liuba, Potoceanu, Mureşan

 

preluare integrală digisport.ro

Leave a reply