frfLaszlo Surjan, vicepreşedintele Parlamentului European, a comentat cu privire la meciul naţionalelor României şi Ungariei, că fotbaliştii români sunt mai buni la tehnică, iar cei unguri la fizic, iar el îşi doreşte ca în teren să câştige diseară cei care vor fi mai buni.

Nu sunt un foarte mare microbist însă din câte cunosc eu într-ale fotbalului am înţeles că românii sunt mai tari din punct de vedere tehnic, iar ungurii sunt mai tari din punct de vedere fizic. Nu pot da un pronostic pentru meciul de diseară dar doresc ca în teren să câştige cei mai buni’, a declarat, pentru AGERPRES, vicepreşedintele PE, care este originar din Ungaria.

Oficialul PE se află la Arad ca invitat special la cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Minorităţilor, organizat în Parcul Reconcilierii româno-maghiare din municipiu.

Naţionalele de fotbal ale României şi Ungariei se vor întâlni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci vital pentru tricolori în tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondială de fotbal din 2014. AGERPRES /

Leave a reply