suporteri UTAUTA întâlneşte sâmbătă, la Oradea, pe FC Bihor, în prima etapă a noii ediţii a Ligii a II-a de fotbal, delegaţia arădeană având programată plecarea spre oraşul de pe Crişul Repede vineri după masă.

Având în vedere că UTA a disputat un singur joc de pregătire de la sosirea la Arad a lui Eugen Trică (de fapt singurul disputat în presezon, n.red.), este greu de anticipat ce sistem de joc va folosi noul tehnician, care a fost de altfel destul de misterios din acest punct de vedere.

”Voi lua o decizie şi în funcţie de jucătorii pe care îi voi avea la dispoziţie. Sunt adeptul unui joc deschis, folosesc două sisteme de joc care se schimbă uneori, în funcţie de dinamica partidei”, a precizat Eugen Trică.

Întrucât columbienii Moreno şi Medina, singurii doriţi de staff-ul tehnic, nu au primit cărţile verzi şi, prin urmare nu au drept de joc pentru jocul cu FC Bihor, în autocarul ‘Bătrânei Doamne’ vor urca 20 fotbalişti: Oberhauser, Horvath – portari, Oltean, Ţabără, Ardelean, Neagu, Gornic, Raţ, Marcu, Firţulescu, Popescu, Zaluschi, Tecsi, Sălăjan, Roman, Bîrză, Monac, Dumitru, Zanardini şi Surugiu – jucători de câmp.

În ceea ce priveşte modul în care echipa arădeană va aborda partida de la Oradea, finanţatorul echipei UTA a spus că fiecare meci este tratat cu seriozitate,

”Trebuie să ne facem datoria pentru că totuşi ne cheamă UTA. Suntem un club de tradiţie ce ar trebui să impună respect oriunde evoluează. Jucătorii noştri trebuie să dea totul pe teren, să-şi arate valoarea şi caracterul. Am şi discutat cu antrenorul Eugen Trică şi am stabilit să nu ne apărăm sâmbătă. Vom încerca să jucăm cât mai frumos, deschis şi spectaculos, chiar dacă există riscul să pierdem. Nu ne vom apăra cu disperare în speranţa că vom face un egal”, a adăugat Adrian Marţian. AGERPRES /

Leave a reply