fiul primarului din Domasnea arestatUn bărbat, de 39 de ani, din municipiul Timişoara, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt din locuinţe, a fost depistat, la data de 20 august a.c., de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Timiş, în localitatea Topolovaşul Mare. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului judeţean de poliţie.

În ultima săptămână, 173 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate, de poliţiştii din cadrul structurilor de investigaţii criminale, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R..

În perioada 16 – 22 august a.c., în urma activităţilor de căutare şi identificare, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară au depistat 119 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 75 minori.

Minorii depistaţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, poliţiştii au depistat 54 de persoane urmărite în interesul legii, dintre care 31 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 13 aveau mandate de arestare preventivă, pe numele a 9 persoane erau emise mandate europene de arestare, iar o persoană era evadată.

 

Leave a reply