VIDEO Accident pe DN 58 cu patru victime

VIDEO Accident pe DN 58 cu patru victime

HPIM0501Accident pe DN 58, în afara localităţii Păltiniş

În seara zilei de 09.08.2013, pe DN 58 în afara localităţii Păltiniş, poliţiştii au intervenit la un accident rutier în urma căruia au fost rănite patru persoane.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că în timp ce S. Sorin, în vârstă de 37 ani, conducea în direcţia Caransebeş – Reşiţa un autoturism, s-a angajat în depăşirea unui alt autovehicul condus de către D. Dumitru, de 28 ani, autoturism angajat deja la rândul său în depăşirea unui alt autoturism condus de către C.Marian, de 25 ani. Autoturismul condus de S. Sorin a acroşat autoturismul condus de D. Dumitru care l-a răndul său a fost proiectat în cel de-al treilea autovehicul, după care autoturismul condus de S. Sorin a părăsit partea carosabilă şi a lovit o cioată de copac.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto S. Sorin şi a unui bărbat de 27 ani şi rănirea uşoară a altor doi pasageri în vârstă de 31 respectiv 45 ani.

Conducătorului auto S. Sorin i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar ceilalţi doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultale fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )