Bucova (3)Un bărbat în vârstă de 82 de ani a lovit, cu mașina, o femeie și doi copii care se aflau pe marginea carosabilului, accidentul survenind duminică dimineață în județul Caraș Severin, la ieșirea din Bucova spre Oțelul Roșu.

Femeia care a fost accidentată a murit pe loc, iar cei doi copii, în vârstă de 11 și 13 ani, au fost duși la spital pentru îngrijiri. Fata, în vârstă de 13 ani, ar fi în stare mai gravă.

Bărbatul a fost testat și nu s-au descoperit urme de alcool în sângele său. Din primele cercetări s-ar fi descoperit că acesta a adormit la volan.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat, cu ocazia cercetărilor, că în timp ce un bărbat în vârstă de 82 ani conducea un autoturism din direcţia Haţeg spre Caransebeş a lovit o femeie în vârstă de 43 ani şi doi minori în vârstă de 13, respectiv 11 ani, care se deplasau pe acostament. În urma accidentului, a rezultat decesul femeii şi rănirea minorilor care au fost transportaţi la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale’, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Leave a reply