Arhivă

Primarul Eugen Cismăneanțu la ora bilanțului

BocsaCasa de Cultură din Bocșa găzduiește chiar la această oră o întâlnire publică pe care primarul Eugen Cismăneanțu, împreună cu viceprimarul Constantin Borozan, o au pentru a realiza un bilanț sau o primă dare de seamă, după primul an de mandat.

Primarul a vorbit despre situația clădirii SVSU Bocșa, al căruia acoperiș a căzut dar și despre înfrățirea pe care orașul Bocșa a înfăptuit-o cu Petrovac Na Mlavi.

Un al proiect punctat de către Cismăneanțu a fost intrarea orașului Bocșa, alături de Reșița și celelalte comune, în zona metropolitană. Realizarea acestei zone Metropolitane ar facilita accesul Bocșei la diverse fonduri de dezvoltare și fonduri structurale.

O altă promisiune din campania electorală a fost deschiderea unui punct de lucru al Finanțelor Publice la Bocșa. ”Am făcut o adresă către DGFP CS care din februarie abia acum a răspuns solicitării noastre și ne-au spus că ANAF este în reorganizare și, cel puțin pentru anul acesta, solicitarea noastră nu este rezolvabilă”” a explicat primarul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts