Home / Banat / Și Poliția are poeții săi

Și Poliția are poeții săi

 

 

 

politia csPolițistul criminalist, Costel Stancu, le-a arătat colegilor că meseria pe care o practică nu i-a răpit latura artistică pe care și-a dezvăluit-o la o ședință a cenaclului literar „Nichita Stănescu” ce a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin în cursul zilei de 16 aprilie.

 

Cenaclul literar „Nichita Stănescu” este organizat de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne şi coordonat de scriitorul Aurelian Titu Dumitrescu, membru al uniunii Scriitorilor care a fost prezent la eveniment.

 

Agent șef principal dar și poet, Costel Stancu, şi-a deschis sufletul în faţa colegilor, a criticilor din judeţ dar şi a invitaţilor speciali sosiţi chiar de la Bucureşti pentru acest eveniment.

 

Mărturii precum „Orice poezie trebuie să se refere la viață și la moarte. Poezia lui Costel Stancu nu este o poezie ce se poate citi în public, este o poezie intimă, ce trebuie citită în casă, fără voce. El iese din definiția poetului; citindu-l știm că avem de-a face cu o poezie veritabilă și cu un poet autentic”, a criticului literar Gheorghe Jurma, dar şi afirmaţia: „Costel Stancu este un poet de primă mână pe care nu-l va învinge istoria” a scriitorului Aurelian Titu Dumitrescu, au făcut ca emoţiile să pună stăpânire pe inima poetului.

 

Colegii săi i-au fost alături şi au venit în număr semnificativ la acest eveniment mărturie a sensibilității și aprecierii față de pasiunea polițistului pentru poezie.

 

About admin

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns